u bent hier

Online Zwangerschapsyoga

18 +

Gezondheid en zorg


1) Samenvatting: Deze reeks bestaat uit 5 lessen zwangerschapsyoga zonder partner (prijs 62.50 euro). Elke les is 90 minuten. Passen de data niet, geen erg. Je ontvangt ook een replay link gedurende 48 uur. Deze reeks is reeds begonnen, maar LOSSE LESSEN volgen is nog steeds mogelijk. Je kunt dus ook in de lopende reeks instromen. Dan is de prijs 15 euro per les. Neem direct contact met de ... Lees meer »

1) Samenvatting:
Deze reeks bestaat uit 5 lessen zwangerschapsyoga zonder partner (prijs 62.50 euro). Elke les is 90 minuten. Passen de data niet, geen erg. Je ontvangt ook een replay link gedurende 48 uur.
Deze reeks is reeds begonnen, maar LOSSE LESSEN volgen is nog steeds mogelijk. Je kunt dus ook in de lopende reeks instromen. Dan is de prijs 15 euro per les. Neem direct contact met de lesgever Ines Rothmann voor meer informatie via inesrothmann@hotmail.com. / 0484.900.794.

Ben je geïnteresseerd om deze lessen aan te vullen met de workshop Mindful bevallen met je partner? Dan is er een Online workshop op 20 maart - zaterdag namiddag van 13u-18u, met een pauze tussen 15u- en 16u).

Info en inschrijving reeks zwangerschapsyoga: https://www.kraamvogel.be/.../1200-zwangerschapsyoga-weekend
Info en inschrijving Mindful bevallen: https://www.kraamvogel.be/.../1201-mindful-bevallen-met...

2) Beschrijving
Deze reeks zwangerschapsyoga helpt je om vitaliteit, draagkracht en veerkracht doorheen je zwangerschap op te bouwen. Je krijgt een inleiding tot veilige zwangerschapsyogaoefeningen zodat je je beter in je vel kunt voelen tijdens de zwangerschap en die zwangerschapskwaaltjes helpen verminderen. Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid om de transformerende tijd van zwangerschap en bevalling te gebruiken om mindfulness, ademhalings- en massagetechnieken te leren. De lessen zijn gespekt met veel tips & trucs die nuttig zijn als voorbereiding op je bevalling.
Aan het eind van de reeks vertellen deelnemers vaak dat ze een rustigere, positievere kijk op de bevalling hebben ontwikkeld en het gevoel te hebben van “in je eigen kracht te staan”, met meer zelfvertrouwen om eigen keuzes te maken en met meer moed, vreugde en empowerment uitkijken naar de bijzondere ervaring van arbeid en bevalling.
Het scheppen van nieuw leven is iets wat je met twee doet; in verwachting zijn en geboorte geven ook. Je partner speelt hierin een onmisbare rol. Daarom bevat deze reeks de optie om bijkomend de workshop mindful bevallen met je partner te volgen (4 uur) op een zaterdag namiddag (28/11). Je leert meer over het verloop van de bevalling en hoe je met de intensiteit van de weeën kunt omgaan. Al doende voelen jullie de weldaad en het nut van verschillende oefeningen en leert je partner hoe hij/zij je concreet kan ondersteunen tijdens de arbeidshoudingen, de ademhalings- en massagetechnieken. Zo kunnen jullie samen van deze bijzondere ervaring genieten.
De reeks zwangerschapsyoga is een fijne aanvulling op andere prenatale consultaties of andere voorbereidingscursussen rond arbeid en bevalling bij de vroedvrouw.

3) Praktisch:
De lessen gaan steeds online door op zaterdagvoormiddag van 10u30 tot 12u
Lesdata: 27 feb + 6 mrt + 13 mrt +20 mrt + en 27 mrt.
Inschrijving voor deze reeks: https://www.kraamvogel.be/.../1200-zwangerschapsyoga-weekend
Heb je vragen of bedenkingen, neem contact op met de lesgeefster Ines Rothmann via inesrothmann@hotmail.com, 0484.900.794 of via www.lava.yoga.
Het volgen van losse lessen is mogelijk. Dan is de lesprijs 15 euro.
We bieden deze reeks aan i.s.m. ECK Kraamvogel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Lava
Meerlenhoflaan 89
2660 Hoboken (Antwerpen)
Van 27 februari 2021 tot 27 maart 2021 (za van 10:30 tot 12:00,
€ 62,5
inesrothmann@hotmail.com
www.lava.yoga