u bent hier

Online workshop Doewap: liedjes voor in de klas

18 +

Klassieke muziek


Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en verbetert de concentratie. Je plant het dus best regelmatig in tijdens de schooluren. Dat kan kort of lang, serieus of speels. Tijdens deze workshop voor leerkrachten krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier tijdens de schooluren met kinderen te zingen. Je leert hoe je met een afwisselend ... Lees meer »

Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en verbetert de concentratie. Je plant het dus best regelmatig in tijdens de schooluren. Dat kan kort of lang, serieus of speels. Tijdens deze workshop voor leerkrachten krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier tijdens de schooluren met kinderen te zingen. Je leert hoe je met een afwisselend repertoire, beweging, bodypercussion en gebruik van klein slagwerk van iedere zangactiviteit een succes kan maken.

We focussen op liedjes uit de bundels Doewap #7 en #8, uitgegeven door Koor&Stem. Je ontvangt het materiaal digitaal (mp3, karaokeversie, didactische tips, partituur...)

Docente Ruby De Bruyne ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen.

Omwille van de coronamaatregelen wordt dit een interactieve online sessie. Echt samen zingen gaat natuurlijk niet. Maar er zijn tal van zaken die prima online kunnen gebeuren. We verwelkomen maximum 20 deelnemers. Schrijf je snel in.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online vorming
ZOOM
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
woensdag 24 maart 2021 van 09:30 tot 12:00
Koor&Stem vzw
€ 55,0
www.koorenstem.be/nl/vormingen/liedje...
info@koorenstem.be
www.doewap.be
www.koorenstem.be