u bent hier

Online lezing : Hoe ontstaan gedachten en hoe werken ze voor in plaats van tegen je? GRATIS

18 +

Persoon en relaties


Gratis webinar van ongeveer 1 uur met eerst een uitleg over het onderwerp en daarna een Q&A: de deelnemers zijn niet zichtbaar of hoorbaar maar kunnen wel vragen stellen via een Q&A knop. Achteraf krijg je een terugkijk-link. Deze lezing wordt ook uitgezonden via facebook live https://www.facebook.com/dekleinebron (als je vragen wilt kunnen stellen, kun je beter inschrijven en via Zoom ... Lees meer »

Gratis webinar van ongeveer 1 uur met eerst een uitleg over het onderwerp en daarna een Q&A: de deelnemers zijn niet zichtbaar of hoorbaar maar kunnen wel vragen stellen via een Q&A knop. Achteraf krijg je een terugkijk-link.

Deze lezing wordt ook uitgezonden via facebook live https://www.facebook.com/dekleinebron (als je vragen wilt kunnen stellen, kun je beter inschrijven en via Zoom meedoen, het is sowieso gratis)


Denken heeft een gigantische invloed op je leven en het gevoel van welzijn. Gedachten geven richting aan je leven en hoe jij jezelf en de wereld ziet.
Zo beheersen gedachten je totale zijn, ze scheppen als het ware je zicht om alles heen. En ook wie je bent. Inzicht krijgen in het denken opent vele deuren naar een totaal ander soort van waarnemen. Door orde te brengen in je gedachten zal je leven en je gezondheid, geluk en mogelijkheden enorm beïnvloed worden.

Gedachten scheppen mogelijkheden, en ook beperkingen. Gedachten hebben rechtstreeks invloed op je directe omgeving door het produceren van elektromagnetische energieën, positieve of negatieve energieën. Zo beschikken we ook over vermogens die we nog kunnen leren ontwikkelen. Maar door dieper inzicht in de ware aard van het bewustzijn kan men inzicht krijgen in energie en sfeer en hoe men hierdoor juist welzijn kan vergroten.

In deze lezing en Q&A zullen we samen naar de werking en de mogelijkheden van ons denken kijken, vanuit een open benadering.

Zie hier ook 2 andere gratis lezingen van Jana op ons YouTube kanaal

Door Jana Willems
Jana Willems, spiritueel therapeute en spirituele coach, had als kind reeds herinneringen aan vorige levens en sferen evenals diepe ervaringen via uittredingen en spirituele beleving van het hogere astrale- en het subtiele heldere lichtbewustzijn.
Jana geeft meditatielessen en persoonlijke begeleidingen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
nvt
2000 Antwerpen
donderdag 4 februari 2021 van 20:00 tot 21:00
De kleine bron
gratis
www.dekleinebron.be/index.php?page=on...
info@dekleinebron.be
0486 20 19 26