u bent hier

Online KIDconcert: De Reisvaarders

Klassieke muziek


Houd je stevig vast aan de mast van het luchtmuziekschip, trek niet aan de oren van de Ororen, prop jezelf niet te vol met koekoekskoekjes en wees voorbereid op een wonderlijke reis naar het middelpunt van de Aarde. Nico Sturm en Evelien Bosmans vertellen in acht afleveringen het spannende, ontroerende en ook grappige verhaal over het gebroken meisje van porselein en de warmte van de wereld. ... Lees meer »

Houd je stevig vast aan de mast van het luchtmuziekschip, trek niet aan de oren van de Ororen, prop jezelf niet te vol met koekoekskoekjes en wees voorbereid op een wonderlijke reis naar het middelpunt van de Aarde. Nico Sturm en Evelien Bosmans vertellen in acht afleveringen het spannende, ontroerende en ook grappige verhaal over het gebroken meisje van porselein en de warmte van de wereld. Penelope Deltour wekt met haar tekentalent de vreemdste wezens en uitvindingen tot leven en het Antwerp Symphony Orchestra zorgt voor de perfecte sfeer met muziek van Camille Saint-Saëns onder leiding van de klinkende kers op een muzikale taart, Steven Verhaert!

Joris Vanden Berk montage // VideoCrew opname muziek // Chez Freddy opname stemmen

KIDconcert in 8 afleveringen
afleveringen 1-4 zijn online te bekijken vanaf 16.03.2021
afleveringen 4-8 zijn online te bekijken vanaf 23.03.2021
Je koopt eenmalig een ticket voor het online KIDconcert en kan vervolgens vanaf 16.03 en 23.03 alle afleveringen bekijken wanneer je maar wil (beschikbaar tot 30.06.2021).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koningin Elisabethzaal / Elisabeth Center
Koningin Astridplein 26
2000 Antwerpen
dinsdag 16 maart 2021 van 18:30 tot 20:30
Antwerp Symphony Orchestra
€ 19,0
www.antwerpsymphonyorchestra.be/nl/on...
+32 (0)3 213 54 06