u bent hier

ONLINE infosessie voor doorverwijzers over het secundair volwassenenonderwijs


Wist je dat 1 op 5 jongeren het secundair onderwijs verlaat zonder diploma? Ken jij de mogelijkheden van het volwassenenonderwijs om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen? Het verschil tussen het volwassenenonderwijs (Tweedekansonderwijs) en het regulier secundair onderwijs? De doelgroep van het volwassenenonderwijs? Neem deel aan het eenmalige Webinar en krijg een antwoord op al je ... Lees meer »

Wist je dat 1 op 5 jongeren het secundair onderwijs verlaat zonder diploma? Ken jij de mogelijkheden van het volwassenenonderwijs om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen? Het verschil tussen het volwassenenonderwijs (Tweedekansonderwijs) en het regulier secundair onderwijs? De doelgroep van het volwassenenonderwijs?
Neem deel aan het eenmalige Webinar en krijg een antwoord op al je vragen! Onze trajectbegeleiders nemen je mee naar het volwassenenonderwijs. Vergeet je zeker niet in te schrijven! #SamentegenSchooluitval

Voor wie?

– Doorverwijzers & organisaties
– Leerlingenbegeleiders
– CLB-medewerkers
– Leraren 3de graad secundair onderwijs
(Wil je graag zelf een opleiding volgen bij GO! CVO Antwerpen? Schrijf je dan in voor een van onze infomomenten voor cursisten.)

Online

Het webinar vindt online plaats. Je ontvangt enkele dagen voor de startdatum een link naar het webinar. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven.

WANNEER?

18/05/2021 10:00 - 11:00

PROGRAMMA

10.00 tot 10.30 u. Presentatie secundair volwassenenonderwijs
10.30 tot 11.00 u. Q&A

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GO! CVO Antwerpen
Ruggeveldlaan 471
2100 Deurne (Antwerpen)
dinsdag 18 mei 2021 van 10:00 tot 11:00
GO! CVO Antwerpen
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIP...
info@cvoantwerpen.be
www.cvoantwerpen.be/infodag/infomomen...