u bent hier

Online Goochelworkshop met CLUB MAGIQUE: Dries


CLUB MAGIQUE? Club Magique is een spiksplinternieuw collectief van jonge, lokale goochelaars die je hier per uitzondering een kijkje in hun kaarten gunnen. Laat je verwonderen! - Een initiatief van het Nationaal Museum van de Speelkaart - Dries (28) studeerde in 2017 af aan de theaterschool RITS in Brussel als acteur. Naast zijn werk als toneelspeler en theatermaker heeft hij altijd een grote ... Lees meer »

CLUB MAGIQUE?

Club Magique is een spiksplinternieuw collectief van jonge, lokale goochelaars die je hier per uitzondering een kijkje in hun kaarten gunnen. Laat je verwonderen! - Een initiatief van het Nationaal Museum van de Speelkaart -

Dries (28) studeerde in 2017 af aan de theaterschool RITS in Brussel als acteur. Naast zijn werk als toneelspeler en theatermaker heeft hij altijd een grote passie gehad voor het goochelen. Als tiener waren David Blaine en Criss Angel zijn grote helden.

Dries is gespecialiseerd in tafelmagie, ook wel bekend als Close-Up Magic.
Met alledaagse objecten (kaarten, muntstukken, tandenstokers, zakdoeken...) verricht hij vlak voor de neus van de toeschouwer de meest onvoorstelbare wonderen.

Meer informatie over Dries en zijn goochelkunsten kan je vinden op zijn website: www.vingervlug.be

Je kan zijn filmpje bekijken op ons Youtube-kanaal, kopieer de volgende link: https://youtu.be/r2RUCebQzAk

Dries gaf in december 2020 ook een uitgebreide workshop (22 min) op hetzelfde Youtube-kanaal, ontdek het hier: https://youtu.be/AXI4Eu0T8wA

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Nationaal Museum van de Speelkaart
Druivenstraat 18
2300 Turnhout
Archief & Musea Turnhout
gratis
museumworkshop@turnhout.be