u bent hier

ONLINE CURSUS: Vogelzang in het bos (Malle) | HELAAS VOLZET


Geef je adresgegevens door aan grietdck@hotmail.com. We zetten je op de wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan contacteren we jou.Aangezien we nog steeds in corona tijden leven met de nodige beperkingen hebben we in onderling overleg met Natuurpunt CVN beslist de cursus DIGITAAL te laten doorgaan. Dit voor de twee theoretische lessen. Voor de excursie werken we in kleine groepjes van 9 ... Lees meer »

Geef je adresgegevens door aan grietdck@hotmail.comWe zetten je op de wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan contacteren we jou.

Aangezien we nog steeds in corona tijden leven met de nodige beperkingen hebben we in onderling overleg met Natuurpunt CVN beslist de cursus DIGITAAL te laten doorgaan. Dit voor de twee theoretische lessen. Voor de excursie werken we in kleine groepjes van 9 cursisten + gids.. 

Wat heb je nodig om DIGITAAL te kunnen deelnemen

  • ofwel een PC/laptop (met luidspreker, ev. een webcam/inbouw camera - leuk maar geen vereiste) ofwel een smartphone ofwel een tablet
  • internetverbinding
  • Zoom app (Zoom client for meetings) installeren - je ontvang daarvoor de installatie instructies (echt niet moeilijk om te installeren)
  • je krijgt enkele dagen vooraf een mail met inloggegevens voor de les

Inhoud

Een vroege ochtend in het voorjaar. Het bos wordt wakker met een indrukwekkend ochtendconcert van de vogels. Maar welke vogels horen we allemaal? In deze cursus leren we de geluiden van de bosvogels kennen en hérkennen. Is het nu een Koolmees of een Zwarte Mees, een Groene Specht of toch een Zwarte of misschien wel een Boomklever. Je leert er alles over in deze cursus.

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 20€/leden en 22€/niet-leden.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de mailbevestiging vind je alle gegevens om tot betaling over te gaan.

Online via ZOOM
-
2390 Westmalle
di 20/04/21 van 20:00 tot 22:30 do 29/04/21 van 20:00 tot 22:30 za 08/05/21 van 07:00 tot 12:00
Natuurpunt Voorkempen
€ 22,0
Sign Up Sign Up Sign Up Sign Up Sign Up
grietdck@hotmail.com
0483 67 10 89
www.natuurpunt.be/agenda/online-cursu...