u bent hier

ONLINE CURSUS: Libellen (Malle)

18 +


Aangezien we nog steeds in corona tijden leven met de nodige beperkingen hebben we in onderling overleg met Natuurpunt CVN beslist de theorielessen online te laten doorgaan. De online lessen vinden dus achter je computer plaats op 31 mei en 7 juni van 19u30 tot 22u00. De praktijk gaat door zoals gepland op 20 en 26 juni 2021. De uren en locaties worden u tijdens de online les meegedeeld. Wat ... Lees meer »

Aangezien we nog steeds in corona tijden leven met de nodige beperkingen hebben we in onderling overleg met Natuurpunt CVN beslist de theorielessen online te laten doorgaan. De online lessen vinden dus achter je computer plaats op 31 mei en 7 juni van 19u30 tot 22u00.

De praktijk gaat door zoals gepland op 20 en 26 juni 2021. De uren en locaties worden u tijdens de online les meegedeeld.

Wat heb je nodig om DIGITAAL te kunnen deelnemen

  • ofwel een PC/laptop (met luidspreker, ev. een webcam/inbouw camera - leuk maar geen vereiste) ofwel een smartphone ofwel een tablet
  • internetverbinding
  • Zoom app (Zoom client for meetings) installeren - je ontvang daarvoor de installatie instructies (echt niet moeilijk om te installeren)

Je krijgt enkele dagen vooraf een mail met inloggegevens voor de les.

Inhoud

Libellen zijn kleurrijke luchtacrobaten die al eeuwen tot de verbeelding spreken. Ze duiken dan ook regelmatig op in fabels en broodje-aapverhalen. Maar hun echte leven is daarom niet minder boeiend. In deze cursus geven ze hun geheimen prijs. Zo vinden we verlichting bij het Lantaarntje, leren we Smaragdlibel en Koraaljuffer naar waarde schatten én komen we te weten wat Paardenbijters en Glassnijders op hun kerfstok hebben. De afspraakplaats voor de excursies wordt bekend gemaakt tijdens de theoretische lessen.

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 25,00€/leden Natuurpunt en 30,00€/niet-leden (online lessen + excursies).

Het is mogelijk enkel voor de online lessen in te schrijven. Het inschrijvingsgeld wordt dan gehalveerd. Klik uw keuze aan bij inschrijving.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de automatische mailbevestiging vind je de gegevens om de betaling in orde te brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theorielessen op 31 mei en 7 juni via ZOOM,
de locaties voor de excursies worden tijdens de online les afgesproken
2390 Malle
ma 7 juni 2021 van 19:30 tot 22:00 zo 20 juni 2021 van 00:00 tot 00:00 za 26 juni 2021 van 00:00 tot 00:00
Natuurpunt Voorkempen
€ 25,0
Sign Up Sign Up
grietdck@hotmail.com
0483 67 10 89
www.natuurpunt.be/agenda/online-cursu...