u bent hier

Online Baby Yoga (gratis)

18 +

Gezondheid en zorg


Samen bewegen, zingen en ontspannen. Baby Yoga ter bevordering van de motorische ontwikkeling van en de verbinding met je baby. Baby's leeftijd: 12 weken - 12 maanden. Mama’s, papa’s, grootouders welkom! Heeft je baby de eerste 12 weken achter de rug? En wordt zijn/haar omgeving steeds interessanter? Wordt je baby steeds mobieler en liggen op de rug steeds “saaier”? Misschien wil je zijn/haar ... Lees meer »

Samen bewegen, zingen en ontspannen. Baby Yoga ter bevordering van de motorische ontwikkeling van en de verbinding met je baby. Baby's leeftijd: 12 weken - 12 maanden. Mama’s, papa’s, grootouders welkom!
Heeft je baby de eerste 12 weken achter de rug? En wordt zijn/haar omgeving steeds interessanter? Wordt je baby steeds mobieler en liggen op de rug steeds “saaier”? Misschien wil je zijn/haar motorische ontwikkeling (rollen, zitten, kruipen, lopen) extra stimuleren? Of heb je gewoon zin om de verbinding met je baby te versterken en samen plezier te beleven?

Baby yoga ondersteunt een positieve interactie met je baby. Het is een fijne manier van samen te bewegen, te zingen en samen leren ontspannen. Bij de baby-yoga gaan we liefdevol met baby's om en worden uitdagende bewegingen getransformeerd tot een veilig spel, waarvan baby's kunnen genieten en dat keer op keer wordt herhaald. De baby yoga oefeningen in combinatie met aanraking en rijmpjes dragen bij tot de fysieke, emotionele en mentale ontwikkeling van je baby. Bovendien bouw je meer zelfvertrouwen op in het dragen en de omgang met je baby. In een korte sessie geniet je baby evenveel fysieke activiteit als anders gedurende de hele dag. Al deze activiteiten bevorderen een beter en dieper slaap, evenwichtiger gedrag, de spijsvertering en het zenuwstelsel van je baby. De oefeningen zijn zo ontwikkeld dat je dat je ze makkelijk in je dagelijkse routine kunt inbouwen. Na slechts één sessie is vaak de feedback van ouders: "Ik heb geleerd dat ik me kan ontspannen met mijn baby", "Ik heb veel nieuwe dingen geleerd waar mijn baby van geniet", "mijn baby sliep heel goed na de les", “De lessen hebben mij meer vertrouwen en rust gegeven naar mezelf en naar mijn baby toe”. Meer info over baby yoga, getuigenissen, sfeerfoto's: https://lava.yoga/cursussen/5-baby-yoga

Interesse?
Data: zaterdag 22 mei, 10u00 – 10u45.
Prijs: Gratis
Locatie: Online. Na inschrijving ontvang je de login-gegevens.
Inschrijving: via de Bibliotheek Heusen Zolder of via info@lava.

Dit event wordt aangeboden door Bibliotheek Heusden-Zolder i.s.m. Lava (www.lava.yoga) i.h.k.v. Boekstart-dag en de Week van de Opvoeding 2021.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Lava
Meerlenhoflaan 89
2660 Hoboken (Antwerpen)
zaterdag 22 mei 2021 van 10:00 tot 10:45
gratis
inesrothmann@hotmail.com
www.lava.yoga