u bent hier

Once Upon a Time in Hollywood - Quentin Tarantino

Cinefiel


Rick Dalton, een acteur op zijn retour vindt troost bij zijn rechterhand Cliff Booth. Het toeval wil dat Rick’s huis vlak naast dat van de beroemde regisseur Roman Polanski en diens vrouw Sharon Tate ligt. Dan wordt de stad opgeschrikt door de moorden van Charles Manson en diens volgelingen.   De zomer van 1969. Rick Dalton, een acteur op zijn retour, voelt aan dat zijn dagen als leading man ... Lees meer »

Rick Dalton, een acteur op zijn retour vindt troost bij zijn rechterhand Cliff Booth. Het toeval wil dat Rick’s huis vlak naast dat van de beroemde regisseur Roman Polanski en diens vrouw Sharon Tate ligt. Dan wordt de stad opgeschrikt door de moorden van Charles Manson en diens volgelingen.


 


De zomer van 1969. Rick Dalton, een acteur op zijn retour, voelt aan dat zijn dagen als leading man in tv-series stilaan geteld zijn. Hij vindt troost bij zijn rechterhand en stuntman, Cliff Booth genaamd, die tevens zijn chauffeur en klusjesman is.


Rick ziet met lede ogen aan hoe Hollywood een nieuw tijdperk ingaat, waarin het toeval wil dat Daltons huis vlak naast dat van de beroemde Poolse regisseur Roman Polanski en diens mooie vrouw Sharon Tate ligt. Dan wordt de stad opgeschrikt door de moorden van sekteleider Charles Manson en diens volgelingen.
De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante cast met onder meer Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie.


 

Once Upon a Time in Hollywood - Quentin Tarantino
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
di 29 september 2020om 14:00wo 30 september 2020om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72094/quent...