u bent hier

On tour

Humor comedy


Een greep uit de winnaars van het verleden: Amelie Albrecht, Jens Dendoncker, Lukas Lelie, William Boeva, Bart Cannaerts, Wouter Deprez, Raf Coppens en vele anderen! Ondertussen een voor een klinkende namen, dus hoeft Humo's Comedy Cup nog meer uitleg? Na verschillende voorrondes is er in december 2020 weer een nieuwe finale. Daarna toert Humo's Comedy Cup met een top line-up van twee ... Lees meer »

Een greep uit de winnaars van het verleden: Amelie Albrecht, Jens Dendoncker, Lukas Lelie, William Boeva, Bart Cannaerts, Wouter Deprez, Raf Coppens en vele anderen! Ondertussen een voor een klinkende namen, dus hoeft Humo's Comedy Cup nog meer uitleg? Na verschillende voorrondes is er in december 2020 weer een nieuwe finale. Daarna toert Humo's Comedy Cup met een top line-up van twee finalistenen en de winnaar in gezelschap van een ervaren MC.  15 - 12 euro -19 jaar: 7,5 euro ...

Een greep uit de winnaars van het verleden: Amelie Albrecht, Jens Dendoncker, Lukas Lelie, William Boeva, Bart Cannaerts, Wouter Deprez, Raf Coppens en vele anderen! Ondertussen een voor een klinkende namen, dus hoeft Humo's Comedy Cup nog meer uitleg?

Na verschillende voorrondes is er in december 2020 weer een nieuwe finale. Daarna toert Humo's Comedy Cup met een top line-up van twee finalistenen en de winnaar in gezelschap van een ervaren MC. 

15 - 12 euro
-19 jaar: 7,5 euro

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen of inschrijven voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben i.v.m. deze activiteit, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Clubzaaltje Hingene
Leopoldstraat 8
2880 Bornem
vrijdag 16 april 2021van 20:00 tot 21:30
Clubzaaltje Hingene
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...