u bent hier

ON-LINE Hatha Yoga olv. Kinesitherapeute Joke Brughmans

Omnisport en andere


Wegens de Corona situatie kan je ook online-yoga , meditatie en ademhalingslessen volgen, Wees heel Welkom :-) check: www.nazali.be/on-line-yoga/ en YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCG109w_6d1nTSJbfxwV2k4g Yoga, ademhaling en meditatie zijn essentiële onderdelen, zeker nu, in het versterken en behouden van een optimale immuniteit! Op ontdekkingsreis gaan in je eigen lichaam en geest ... Lees meer »

Wegens de Corona situatie kan je ook online-yoga , meditatie en ademhalingslessen volgen, Wees heel Welkom :-)
check: www.nazali.be/on-line-yoga/ en YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCG109w_6d1nTSJbfxwV2k4g
Yoga, ademhaling en meditatie zijn essentiële onderdelen, zeker nu, in het versterken en behouden van een optimale immuniteit!

Op ontdekkingsreis gaan in je eigen lichaam en geest om deze vervolgens tot rust te brengen. Meditatie is aanwezig als begin, als leidraad én als afsluit (deze afsluit o.v.v. een korte Nidra Yoga). Een les van verschillende rustige asana’s (houdingen) begeleidt door ademhalingsoefeningen en steeds met het accent op “de aandacht in het HIER en NU”. Dit alles volgens het 8-voudige pad van Patanjali, de oorspronkelijke eeuwenoude yogafilosofie. Tot rust komen, versoepelen en in vriendelijkheid krachtiger worden van lichaam en geest zijn de kernwoorden. Welkom aan iedereen, zonder- of met yoga ervaring!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Trefpunt Heide
Statielei 9
2920 Kalmthout
Van 23 maart 2020 tot 25 augustus 2020
€ 15,0
nazali.joke@gmail.com
www.nazali.be
0497590902