u bent hier

(On)bekend Wenen - Een avontuurlijk Weens nieuwjaarsconcert

Klassieke muziek


David Ramael, dirigent en artistiek leider van het strijkorkest Boho Strings en sopraan Tineke Van Ingelgem brengen een programma met muzikale parels die in Wenen - de muziekwereldstad - werden gecomponeerd. Tijdens (On)bekend Wenen brengen ze licht klassieke muziek en aria’s van bekende en minder bekende Oostenrijkse componisten waaronder Robert Fuchs, W.A. Mozart, Franz Lehar en ... Lees meer »

David Ramael, dirigent en artistiek leider van het strijkorkest Boho Strings en sopraan Tineke Van Ingelgem brengen een programma met muzikale parels die in Wenen - de muziekwereldstad - werden gecomponeerd. Tijdens (On)bekend Wenen brengen ze licht klassieke muziek en aria’s van bekende en minder bekende Oostenrijkse componisten waaronder Robert Fuchs, W.A. Mozart, Franz Lehar en Johann Strauss. Muziek van Oostenrijkse componisten behoort tot op de dag van vandaag nog steeds tot de ...

David Ramael, dirigent en artistiek leider van het strijkorkest Boho Strings en sopraan Tineke Van Ingelgem brengen een programma met muzikale parels die in Wenen - de muziekwereldstad - werden gecomponeerd.
Tijdens (On)bekend Wenen brengen ze licht klassieke muziek en aria’s van bekende en minder bekende Oostenrijkse componisten waaronder Robert Fuchs, W.A. Mozart, Franz Lehar en Johann Strauss. Muziek van Oostenrijkse componisten behoort tot op de dag van vandaag nog steeds tot de meest beluisterde en meest gespeelde muziek in concertzalen en op klassieke podia. 

Na het concert heffen we samen het glas op het nieuwe jaar!

Presentatie: Warre Borgmans

25 - 22 euro
-19 jaar: 12,5 euro

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media. 

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zondag 10 januari 2021van 11:00 tot 12:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...