u bent hier

Omnisportkamp kids Zoersel

6 +

Omnisport en andere


Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier gekoppeld aan leuke thema's. De sportkampen gaan door in sporthal “Beuk & Noot” in de Achterstraat in Zoersel. Er is vanaf 8 uur 's morgens opvang voorzien. Het eerste uur kan je genieten van een springkasteel en allerhande spel- en ... Lees meer »

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier gekoppeld aan leuke thema's.
De sportkampen gaan door in sporthal “Beuk & Noot” in de Achterstraat in Zoersel. Er is vanaf 8 uur 's morgens opvang voorzien. Het eerste uur kan je genieten van een springkasteel en allerhande spel- en knutselmateriaal. Vanaf 9u15 tot 16u15 krijg je via een doorschuifsysteem telkens verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 17u30 opvang voorzien (op vrijdag tot 17u).
Deze kampen wijken af van traditionele opvangmogelijkheden want wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart sporthal Beuk&Noot
Ter Beuken 1
2980 Zoersel
Van ma 12 juli 2021 00:00 tot vr 16 juli 2021 23:59
Sportievak vzw
€ 110,0
sportievak.be/sportkampen/omnisport-k...
056264420
sportievak.be/sportkampen/omnisport-k...