u bent hier

Omnisportkamp Herfstvakantie 2020

6 +

Omnisport en andere


Het wordt een zomer van sport en spel met plezier maar ook met limieten. Dat het anders zal zijn dan normaal is een feit. Bubbels van max 50 personen, weekreservaties en hygiënemaatregelen zijn ook van toepassing in Kalmthout. Om onze sportbubbel zo veilig mogelijk te houden, zal je deze zomer enkel voor volledige kampen kunnen inschrijven. Dag-inschrijvingen zijn niet meer mogelijk. Op die ... Lees meer »

Het wordt een zomer van sport en spel met plezier maar ook met limieten.
Dat het anders zal zijn dan normaal is een feit. Bubbels van max 50 personen, weekreservaties en hygiënemaatregelen zijn ook van toepassing in Kalmthout.
Om onze sportbubbel zo veilig mogelijk te houden, zal je deze zomer enkel voor volledige kampen kunnen inschrijven. Dag-inschrijvingen zijn niet meer mogelijk.
Op die manier komen alle kinderen de hele week telkens met dezelfde kinderen in contact.
Binnen onze bubbel mogen we slechts 50 personen toelaten. Lesgevers zijn daarin begrepen. De plaatsen voor de kinderen zijn dus beperkt. Daarom vragen we om doelgericht in te schrijven om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om een weekje mee te komen sporten.

Alle dagen van 10u - 16u sportkamp. Vanaf 9u30 tot 10 u is er al onthaal voor de kinderen. En ophalen kan tussen 16u en 16u30. (Dit om zoveel mogelijk gespreid de kinderen te ontvangen en ophalen ). Brengen en ophalen doe je alléén tot aan de inkomhal van de sporthal.


voor- en nabewaking van 8u tot 10u en van 16u tot 17u ( 0,50€/ half uur)
meebrengen: lunchpakket, drank, sportkledij, binnensportschoeisel
kinderen die in september naar het 1ste leerjaar gaan zijn ook al welkom op de omnisportkampen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart gitok sporthal
Vogelenzangstraat 10
2920 Kalmthout
Van 2 november 2020 tot 6 november 2020
gitok
€ 15,0
kalmthout.ticketgang.eu
vanlooverenwim@gmail.com
036664757