u bent hier

Ode aan de stille getuigen.

18 +

Zingeving, filosofie en religie


Steven Van Wortswinkel zal vanuit zijn functie van stafmedewerker ethiek voor zowel ziekenhuizen als woonzorgcentra van de Gasthuiszusters van Antwerpen een lezing houden over de 'achterblijvers', soms wel eens de 'vergeten' betrokkenen. Wie zijn ze? Alle zorgverleners die tot en met het overlijden zorg dragen voor hun zorgvrager/medemens. Maar wordt er voldoende zorg aan hen besteed?  Steven ... Lees meer »

Steven Van Wortswinkel zal vanuit zijn functie van stafmedewerker ethiek voor zowel ziekenhuizen als woonzorgcentra van de Gasthuiszusters van Antwerpen een lezing houden over de 'achterblijvers', soms wel eens de 'vergeten' betrokkenen.
Wie zijn ze? Alle zorgverleners die tot en met het overlijden zorg dragen voor hun zorgvrager/medemens. Maar wordt er voldoende zorg aan hen besteed?  Steven geeft praktijkverhalen parallel met met uitdagingen om deze zorgverleners deskundig moreel te ondersteunen.
We verwelkomen je graag!
Deze lezing is een initiatief van het vormingscentrum Hivset in samenwerking met de Pastorale Eenheid Clara van Assisi en CCV Antwerpen.
De lezing vindt plaats tijdens een Zoommeeting.
Voor meer informatie surf je naar deze webpagina of mail je naar dirk.godecharle@hivset.be, om in te schrijven mail je naar administratie-vc@hivset.be.

In samenwerking met Vlaamse Overheid, Vormingscentrum Hivset

Begeleiders: Myriam Smits, Steven Van Wortswinkel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hivset
Herentalsestraat 70
2300 Turnhout
dinsdag 18 mei 2021 van 19:30 tot 22:00
VORMINGSCENTRUM HIVSET
gratis
administratie-vc@hivset.be
014 47 13 12
vormingscentrum.tactics.be/opleiding/...
administratie-vc@hivset.be
www.vormingscentrum.hivset.be