u bent hier

'Nuff Said

Humor comedy


Iedere aflevering nieuwe namen, van comedy en literatuur tot muziek en spoken word. No nonsens, global en local. Beleef het in levende lijve, en voel de artiest van op de eerste rij. Elke eerste vrijdag van de maand blaast het huisorkest Brzzvll een nieuwe ’Nuff Said bij elkaar! Het is de boom-boom van de stad, een jong hart dat zuurstofrijk podium-geweld uit de hele wereld jouw weekend in ... Lees meer »

Iedere aflevering nieuwe namen, van comedy en literatuur tot muziek en spoken word. No nonsens, global en local. Beleef het in levende lijve, en voel de artiest van op de eerste rij.

Elke eerste vrijdag van de maand blaast het huisorkest Brzzvll een nieuwe ’Nuff Said bij elkaar! Het is de boom-boom van de stad, een jong hart dat zuurstofrijk podium-geweld uit de hele wereld jouw weekend in pompt. Iedere aflevering nieuwe namen, van comedy en literatuur tot muziek en spoken word.


Iedere aflevering nieuwe namen, van comedy en literatuur tot muziek en spoken word. No nonsens, global en local. Beleef het in levende lijve, en voel de artiest van op de eerste rij. Brzzvll zet jouw ‘Nuff Said vlot in de maat, gastvrouw Soe Nsuki zet je mondhoek meteen op nieuwsgierig …


 

'Nuff Said
ccBe - Foyer
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
vrijdag 14 mei 2021 van 20:00 tot 20:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 14,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/72375/nuff-said