u bent hier

'Nuff Said

Humor comedy


Iedere aflevering nieuwe namen, van comedy en literatuur tot muziek en spoken word. No nonsens, global en local. Beleef het in levende lijve, en voel de artiest van op de eerste rij. Elke eerste vrijdag van de maand blaast het huisorkest Brzzvll een nieuwe ’Nuff Said bij elkaar! Het is de boom-boom van de stad, een jong hart dat zuurstofrijk podium-geweld uit de hele wereld jouw weekend in ... Lees meer »

Iedere aflevering nieuwe namen, van comedy en literatuur tot muziek en spoken word. No nonsens, global en local. Beleef het in levende lijve, en voel de artiest van op de eerste rij.

Elke eerste vrijdag van de maand blaast het huisorkest Brzzvll een nieuwe ’Nuff Said bij elkaar! Het is de boom-boom van de stad, een jong hart dat zuurstofrijk podium-geweld uit de hele wereld jouw weekend in pompt. Iedere aflevering nieuwe namen, van comedy en literatuur tot muziek en spoken word.


Iedere aflevering nieuwe namen, van comedy en literatuur tot muziek en spoken word. No nonsens, global en local. Beleef het in levende lijve, en voel de artiest van op de eerste rij. Brzzvll zet jouw ‘Nuff Said vlot in de maat, gastvrouw Soe Nsuki zet je mondhoek meteen op nieuwsgierig …


FUAD HASSEN (NL) werd geboren in Asmara (Eritrea) en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Met zijn innemende persoonlijkheid en gulle lach weet hij iedereen voor zich te winnen.In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-uppodium, en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008.


SHAKUAR (NL) bestaat uit singer/songwriter Shishani Vranckx en vocalist/guembri speelster Karima el Fillali. Gevestigd in Nederland maar met roots in Namibië en Marokko verbinden ze traditionele instrumenten aan hedendaagse beats met melancholische teksten die geworteld zijn in vele tradities die het Afrikaanse continent rijk is. De nummers worden ook in het Arabisch, Frans, Engels en Oshiwambo gezongen.


ISSAM DAKKA (BE) was onder andere te zien in De Luizenmoeder, Professor T. en Baptiste. Al 15 jaar is hij begaan met poëzie, hip hop en rap. Daarnaast maakt hij ook sketches en comedy video's. Na een lange tijd gestopt te hebben en te focussen op acteren keert hij terug naar zijn eerste passie: hip hop. In 2019 werd hij in de bloemtjes gezet door zijn familie in een ontroerend mooie aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. 


SABRINE INGABIRE (BE) is geboren in Rwanda en vluchte naar België toen ze vier was. Daar groeide ze op tussen Brussel en Vlaanderen, vandaag woont ze in Amsterdam. Sabrine is schrijfster en cultuurredacteur bij NRC Handelsblad. In 2016 verscheen haar eerste roman ‘Le Chemin vers le Bonheur’ en haar nieuwste boek dat dit jaar zal verschijnen gaat over de dekolonisatie van de geest.


JEROEN LEENDERS (BE) ruilde in 2007 zijn taxi voor het podium en keek sindsdien nog niet terug. Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, oneliners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.

 


Volgende editie: vrijdag 4 december

'Nuff Said
ccBe - Schouwburg (ongenummerd)
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
vrijdag 6 november 2020om 20:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 14,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/72355/met-fuad-h...