u bent hier

Nomadland

Cinefiel


In ‘Nomadland’ gaat Fern op ontdekkingstocht langs het westen in Amerika. Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada leeft ze als een moderne nomade. Ze gaat op pad met een busje, helemaal klaar om een stuk van de wereld te verkennen.   Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada begint Fern aan een nieuw avontuur. Met een bus gaat ... Lees meer »

In ‘Nomadland’ gaat Fern op ontdekkingstocht langs het westen in Amerika. Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada leeft ze als een moderne nomade. Ze gaat op pad met een busje, helemaal klaar om een stuk van de wereld te verkennen.


 


Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada begint Fern aan een nieuw avontuur. Met een bus gaat ze op pad om de wereld te verkennen als een moderne nomade.


In ‘Nomadland’ spelen echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells de mentoren en vrienden die Fern steunen tijdens haar ontdekking van het Amerikaanse westen.


‘Nomadland’ is de winnaar van twee Golden Globes: voor Beste Film (Drama) en voor Beste Regisseur (Chloé Zhao). Topactrice Frances McDormand schittert in de hoofdrol.


 

Chloé Zhao
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
di 24 mei 2022om 14:00wo 25 mei 2022om 20:15
Schouwburg Noord
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/85980/chlo-...