u bent hier

Noeveren Brandt!

Decoratieve kunst, Kunst en kunsteducatie, Creativiteit, Design


Van 28 mei tot en met 13 juni staat de Boomse wijk Noeveren opnieuw in teken van kunst en keramiek tijdens het kunstfestival Noeveren Brandt! Van 28 mei tot en met 13 juni staat de Boomse wijk Noeveren opnieuw in teken van kunst en keramiek voor de 8ste editie van het kunstfestival Noeveren Brandt!  Op het programma staan tentoonstellingen van Piet Stockmans, het keramiekatelier van De Steiger ... Lees meer »

Van 28 mei tot en met 13 juni staat de Boomse wijk Noeveren opnieuw in teken van kunst en keramiek tijdens het kunstfestival Noeveren Brandt!

Van 28 mei tot en met 13 juni staat de Boomse wijk Noeveren opnieuw in teken van kunst en keramiek voor de 8ste editie van het kunstfestival Noeveren Brandt! 


Op het programma staan tentoonstellingen van Piet Stockmans, het keramiekatelier van De Steiger en Yellow Brick Road, rondleidingen in de tentoonstelling Booms Glas, een pop-up restaurant 'In de root', enzovoort. Het festival sluit af met een grote keramiekmarkt en rakufestival op de steenbakkerijsite van ’t Geleeg op zondag 13 juni.


 


OPROEP


Ben jij keramist en wil je graag je werk tonen en/of verkopen op onze keramiekmarkt? Neem dan snel hier een kijkje en schrijf je in!

Keramiekfestival in de wijk Noeveren
Noeveren
Noeveren 261
2850 Boom
zondag 13 juni 2021 van 00:00 tot 00:00
Cultuurdienst Boom
Bestel tickets
www.desteigerboom.be/nl/voorstelling/...