u bent hier

Noémie Wolfs

Amusementsmuziek


Noémie Wolfs, gedurende vijf jaar de stem van Hooverphonic, kwam in 2016 met haar eerste soloplaat 'Hunt You'. Een plaat met eigenzinnige en sterke popmuziek met ietwat kwetsbaar randje. een plaat die haar bracht op festivals als Pukkelpop, Lokerse Feesten en Grammerock. Noémie Wolfs, gedurende vijf jaar de stem van Hooverphonic, kwam in 2016 met haar eerste soloplaat 'Hunt You'. Een plaat met ... Lees meer »

Noémie Wolfs, gedurende vijf jaar de stem van Hooverphonic, kwam in 2016 met haar eerste soloplaat 'Hunt You'. Een plaat met eigenzinnige en sterke popmuziek met ietwat kwetsbaar randje. een plaat die haar bracht op festivals als Pukkelpop, Lokerse Feesten en Grammerock.

Noémie Wolfs, gedurende vijf jaar de stem van Hooverphonic, kwam in 2016 met haar eerste soloplaat 'Hunt You'. Een plaat met eigenzinnige en sterke popmuziek met ietwat kwetsbaar randje. een plaat die haar bracht op festivals als Pukkelpop, Lokerse Feesten en Crammerock.


Later, in 2019, kondigde ze haar tweede soloplaat aan. Noémie Wolfs brengt hiermee een nieuwe sound die zijn signatuur haalt uit een experiment met invloeden uit allerlei genres. 'Lonley Boy's Paradise' werd warm onthaald bij het grote publiek met successingles als 'On The Run' en 'Wake Me Up' die ze samen met haar andere songs voorstelde in een uitverkochte AB Club. Een show die werd bestempeld als 'zwoelste comeback van het jaar' en zowel de plaat als de show konden tellen op een hoog aantal sterren in diverse reviews.

Noémie Wolfs
Brialmontpark
ingang (Henry Prostlaan) 10
2600 Berchem
vrijdag 28 augustus 2020om 19:00
Noémie Wolfs
gratis
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/77051/nomie-wolfs