u bent hier

Noa Lee

Pop en rock


Hoewel dit concert gratis is, is het vanwege de geldende coronamaatregelen verplicht om hier je tickets “aan te kopen”. Noa Lee is een indie-pop band onder de leiding van songwriter/zangeres/pianiste Nina Kortekaas. Met deze splinternieuwe band brengt ze haar eigen muziek ondersteund door Robbe Broeckx op drums en Lennart Heyndels op bas. Sinds het ontstaan van de band kwamen er drie singles ... Lees meer »

Hoewel dit concert gratis is, is het vanwege de geldende coronamaatregelen verplicht om hier je tickets “aan te kopen”.

Noa Lee is een indie-pop band onder de leiding van songwriter/zangeres/pianiste Nina Kortekaas. Met deze splinternieuwe band brengt ze haar eigen muziek ondersteund door Robbe Broeckx op drums en Lennart Heyndels op bas.

Sinds het ontstaan van de band kwamen er drie singles uit, die al werden gedraaid op Studio Brussel en Radio 1. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een debuut EP, geproducet door Pieterjan Coppejans (Eefje De Visser, MDCIII).

Het trio speelde al in de Ancienne Belgique als support van Geppetto & the Whales en La Force (Canada). In Trix (Antwerpen) speelden ze de support van de opkomende band Tristan en de voorbije zomer openden ze voor Arsenal in het Openluchttheater Rivierenhof (OLT) in Antwerpen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Openluchttheater Wiebelplein
Konijnenbergstraat
2530 Boechout
dinsdag 25 mei 2021 van 20:15 tot 22:00
gratis
www.boechout.be/vooruit