u bent hier

Nigel Williams - Tijdens de rust

Humor comedy


Nigels comedy is geënt op de actualiteit. Hij schrijft om de zes maanden een nieuwe show ‘Tijdens de rust’. Tachtig minuten comedy over het leven, de politiek, en waanzinnige wereld waarin we gesukkeld zijn.   Na acht avondvullende shows en twintig jaar op de planken, kondigde Nigel Williams in 2017 aan dat hij zou stoppen met de grotere zaalshows. Sindsdien is hij zijn stand-upcomedy roots ... Lees meer »

Nigels comedy is geënt op de actualiteit. Hij schrijft om de zes maanden een nieuwe show ‘Tijdens de rust’. Tachtig minuten comedy over het leven, de politiek, en waanzinnige wereld waarin we gesukkeld zijn.


 


Na acht avondvullende shows en twintig jaar op de planken, kondigde Nigel Williams in 2017 aan dat hij zou stoppen met de grotere zaalshows. Sindsdien is hij zijn stand-upcomedy roots blijven volgen:  optredens (in het Nederlands en het Engels) in een kleinere opstelling: cafés, huiskamers, kleine theaters, …  in binnen- en buitenland.


Nigels comedy is geënt op de actualiteit. Hij schrijft om de zes maanden een nieuwe show ‘Tijdens de rust’. Tachtig minuten comedy over het leven, de politiek, en de waanzinnige wereld waarin we gesukkeld zijn. Een strak schema.


Stand-upcomedy van de zuiverste soort in Angelsaksische traditie.


 

Nigel Williams - Tijdens de rust
Merksemdok
Emiel Lemineurstraat 72
2170 Merksem
vrijdag 5 februari 2021om 20:15
ontmoetingscentrum Merksemdok
€ 14,0
Bestel tickets
www.merksemdok.be/nl/event/78119/tijd...