u bent hier

Nieuwe groepen TAI CHI in Niel

Omnisport en andere


Vanaf de eerste week van september start Inner Motion 2 nieuwe eerstejaarsgroepen tai chi in de Cirkel in Niel op dinsdagavond en vrijdagmorgen. De lessen worden begeleid door Lucia Laurijsens.Tai chi is gebaseerd op natuurlijke principes zoals ontspanning, houding, ademhaling en vloeiende weerstandsloze beweging. Het doel is je energie terug te vinden en vanuit die energie te bewegen. Vanaf 7 ... Lees meer »

Vanaf de eerste week van september start Inner Motion 2 nieuwe eerstejaarsgroepen tai chi in de Cirkel in Niel op dinsdagavond en vrijdagmorgen. De lessen worden begeleid door Lucia Laurijsens.Tai chi is gebaseerd op natuurlijke principes zoals ontspanning, houding, ademhaling en vloeiende weerstandsloze beweging. Het doel is je energie terug te vinden en vanuit die energie te bewegen.

Vanaf 7 september start Inner Motion 2 nieuwe eerstejaarsgroepen tai chi in de Niel op dinsdagavond en op vrijdagmorgen.
De lessen hebben wekelijks plaats op vrijdagvoormiddag van 11u tot 12.30u en op dinsdagavond van 19u tot 20.30u in de zaal van de Cirkel, Hellegat 31 in Niel. Iedereen is welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Inner Motion, Lucia Laurijsens
Toon kaart De Cirkel
Hellegat 31
2845 Niel
Inner Motion
€ 10,0
lucia@inner-motion.be
0496/11 42 46
www.inner-motion.be