u bent hier

* NIEUWE DATUM VOLGT* CV - Abou Dar Abbas

12 +


Een aantal jaar geleden vertrok Abou Dar Abbas van Bagdad naar Antwerpen. Hij liet alles achter: zijn familie, studie, vrienden, huis en dromen. Intussen woont en werkt hij in Gent, samen met zijn echtgenote en twee luidruchtige parkieten. Maar de reis naar Europa staat in zijn geheugen gegrift, net als zijn jeugd in Bagdad, als de oudste van vijf kinderen. In de voorstelling CV - een ... Lees meer »

Een aantal jaar geleden vertrok Abou Dar Abbas van Bagdad naar Antwerpen. Hij liet alles achter: zijn familie, studie, vrienden, huis en dromen. Intussen woont en werkt hij in Gent, samen met zijn echtgenote en twee luidruchtige parkieten. Maar de reis naar Europa staat in zijn geheugen gegrift, net als zijn jeugd in Bagdad, als de oudste van vijf kinderen.
In de voorstelling CV - een verwijzing naar de administratieve mallemolen - kijkt de acteur terug op de meest woelige tijd uit zijn leven. Het is zijn ontroerend relaas als zoon, als Irakees, als vluchteling, als broer en als nieuwe Belg.

• van en met Abou Dar Abbas, coach Steven Heene, met steun van NTGent en WIP COOP

Tickets voor deze monoloog zijn verkrijgbaar vanaf maandag 10 augustus 2020.
Max. 40 plaatsen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk
Onze-Lieve-Vrouwkerkhof z/nr
2800 Mechelen
zondag 24 januari 2021 van 15:00 tot 15:45
Stad Mechelen
€ 3,0
ticketshop.ticketmatic.com/mechelen/f...