u bent hier

NIEUWE DATUM: Theater De Spiegel - ImpulZ (1-4 jaar) (try-out) - 14.30u

1 +

Tekst en muziektheater


Om ons publiek en artiesten te beschermen, worden tot en met 3 april alle culturele activiteiten in OC De Witte Merel, Lindenhof en Luitersheide geannuleerd. OC De Witte Merel en de bibliotheek zijn tot dan gesloten. Deze voorstelling wordt bijgevolg geannuleerd. Tickethouders krijgen zo snel mogelijk een persoonlijke e-mail met meer informatie. Updates over de Lintse corona-situatie vind je ... Lees meer »

Om ons publiek en artiesten te beschermen, worden tot en met 3 april alle culturele activiteiten in OC De Witte Merel, Lindenhof en Luitersheide geannuleerd. OC De Witte Merel en de bibliotheek zijn tot dan gesloten. Deze voorstelling wordt bijgevolg geannuleerd. Tickethouders krijgen zo snel mogelijk een persoonlijke e-mail met meer informatie. Updates over de Lintse corona-situatie vind je hier: https://www.lint.be/nieuwsdetail/1499/tijdelijke-en-preventieve-maatregelen-om-het-coronavirus-in-te-dijken

INTERACTIEVE DANSVOORSTELLING VOOR KINDEREN VAN 1 TOT 4 JAAR EN HUN (GROOT-)OUDERS - In ImpulZ gaan een muzikant en een danser op zoek naar een wisselwerking tussen publiek en uitvoerders. Wie is wie? Wat geeft een impuls aan wat? Een cyclus aan actie en reactie wordt op een intuïtieve manier opgebouwd.

Een danser als vragende partij, als ontvanger onderhevig aan impulsen van derden, maar toch kan je jouw ogen er niet van afhouden. Een muzikant als impulsgenerator die prikkels genereert, afleidt of omzeilt. Het publiek dat tegelijk de danser impulsen geeft om in beweging te geraken, maar ook zelf het impulsantwoord zal vormen.

‘Interactief’ krijgt een hele nieuwe betekenis. Het publiek heeft mee de touwtjes in handen. Zonder dat de uitvoerders hun artistieke eigenheid opgeven, wordt er samen met het publiek telkens weer een hele nieuwe voorstelling gegenereerd.

Regisseur/choreograaf Anke Zijlstra Componist, muzikant, klankarchitect en performer Youri Van Uffelen Danser/acteur Romeo Lothy Bampende of Hernán Mancebo Martínez Artistieke coaching/scenografische coördinatie Karel Van Ransbeeck Extern oog/coaching Thomas Eisenhardt Kostuumontwerp Lies Maréchal Decor Karel Van Ransbeeck & Christophe Lemmens en Ruud Mesdag van Atelier Récup & Wim Van De Vyver Electronica design Kris Delacourt Productieverantwoordelijke Zoë Bossuyt

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van iets lekkers in de foyer!

INKOM € 10 / + 60 € 9 / - 26 € 7

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint
zondag 28 november 2021 van 14:30 tot 16:00
UiT in Lint
€ 10,0
uit@lint.be
03 455 12 13
webshoplint.recreatex.be/Home