u bent hier

NIEUWE DATUM: 4HOOG - Het lam van Jan (3+) - 10.30u

3 +

Tekst en muziektheater


FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 3 JAAR - Zo, het schilderij is klaar. Jan heeft lang gewerkt. Dagen. Weken. Maanden. Jaren. Jan heeft hard gewerkt. Tot in de kleinste details. Intens zoekend naar de juiste kleur. Punctueel, minutieus, precies en geconcentreerd. En vandaag, is zijn schilderij eindelijk klaar. Klaar om te onthullen aan vele toeschouwers. Maar aangekomen in de ... Lees meer »

FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 3 JAAR - Zo, het schilderij is klaar. Jan heeft lang gewerkt. Dagen. Weken. Maanden. Jaren. Jan heeft hard gewerkt. Tot in de kleinste details. Intens zoekend naar de juiste kleur. Punctueel, minutieus, precies en geconcentreerd. En vandaag, is zijn schilderij eindelijk klaar. Klaar om te onthullen aan vele toeschouwers. Maar aangekomen in de expositiezaal... WEG SCHILDERIJ. VERDWENEN!

Het Lam van Jan is een mix van visueel- en objectentheater in een intieme setting. Een poëziebubbel waar niets is wat het lijkt, en omgekeerd. Waar de toeschouwer wordt uitgenodigd om het onbekende te ontdekken.

Een 'Van Eyck' voor kleuters, maar ook veel meer dan dat...

Van Audrey Dero Spel Audrey Dero of Deborah Marchal Vormgeving Sarah Yu Zeebroek Techniek Peter Van Hoof Productieleiding Katrijn Respeel ism MSK Gent

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint
zondag 31 oktober 2021 van 10:30 tot 12:00
UiT in Lint
€ 10,0
uit@lint.be
03 455 12 13
webshoplint.recreatex.be/Home