u bent hier

Natuurlijk omgaan met Stress

18 +

Gezondheid en zorg


Heb je last van stress? Is Wel-zijn voor jou belangrijk? Vraag je je af hoe je nu op een natuurlijke manier iets met stress kan doen? Wil jij wel eens kennismaken met de inspirerende en helende kracht van de natuur? Dan is deze wandeling iets voor jou! Tijdens deze groepswandeling leer je hoe de natuur je kan helpen om op een andere manier te kijken naar stress en op een andere, “natuurlijke ... Lees meer »

Heb je last van stress? Is Wel-zijn voor jou belangrijk? Vraag je je af hoe je nu op een natuurlijke manier iets met stress kan doen? Wil jij wel eens kennismaken met de inspirerende en helende kracht van de natuur?
Dan is deze wandeling iets voor jou!

Tijdens deze groepswandeling leer je hoe de natuur je kan helpen om op een andere manier te kijken naar stress en op een andere, “natuurlijke manier” om te gaan met stress.
Want…

Stress is geen boosdoener! Stress beschermt ons in gevaarlijke omstandigheden: “Stress is een overlevingsreactie van het lichaam. Je spieren zijn gespannen, je bent paraat en klaar voor een van de drie acties: vluchten, vechten of bevriezen en soms is dat van levensbelang.

Maar in het dagelijks leven is zo’n verhoogde paraatheid meestal niet nodig en voortdurend onder stress moeten functioneren, kan heel negatieve gevolgen hebben.
Deze wandelworkshop is ter gelegenheid van de Nationale WandelCoachDag gratis.
meer info : www.lise-coaching.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Molenbos
Antwerpsesteenweg 487
2390 Westmalle (Malle)
zaterdag 31 oktober 2020 van 13:30 tot 15:30
LiSe Coaching
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaA...
info@lise-coaching.be