u bent hier

Nadine Baboy

18 +


Désintégration Culturelle Désintégration Culturelle is een gemengde voorstelling geschreven, gecreëerd en gechoreografeerd door Nadine Baboy. Dit reizende stuk stelt identiteit in vraag. Baboy neemt je mee op een bruisende reis waar poëzie, muziek en dans met elkaar in gesprek gaan. Nadine Baboy, geboren in Congo, bracht het grootste deel van haar leven in België door. Dat geeft haar een ... Lees meer »

Désintégration Culturelle

Désintégration Culturelle is een gemengde voorstelling geschreven, gecreëerd en gechoreografeerd door Nadine Baboy. Dit reizende stuk stelt identiteit in vraag. Baboy neemt je mee op een bruisende reis waar poëzie, muziek en dans met elkaar in gesprek gaan.

Nadine Baboy, geboren in Congo, bracht het grootste deel van haar leven in België door. Dat geeft haar een dubbele identiteit waar ze zich zowel Congolees als Belgisch voelt. Geïnspireerd door haar eigen verhaal deelt ze haar gevoelens en de moeilijkheden die ze tegenkwam in haar zoektocht naar identiteit. Hoe vind je je plek en waar voel je je thuis met een meervoudige culturele identiteit? 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Grote
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen
zaterdag 26 september 2020 van 19:00 tot 23:00
Arenberg Antwerpen
gratis
www.arenberg.be/nl/programma/nadine-b...
www.arenberg.be