u bent hier

Muzikale Natuurverwennerij Erfgoeddag


Een feestelijk Erfgoedweekend thema “De Nacht” op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 april 2021: Muzikale natuurverwennerij Het verschil is dag en nacht, als je muziek kan beleven in de natuur, in de oude tank, onder een eikenboom, in de Klimaatbus of in een boshut, of in de zuiderse binnentuin. Je wandelt en geniet, op de uitgelezen plekjes tussen lentebloesems van Het Netepaleis zal je ... Lees meer »

Een feestelijk Erfgoedweekend
thema “De Nacht” op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 april 2021:

Muzikale natuurverwennerij

Het verschil is dag en nacht, als je muziek kan beleven in de natuur, in de oude tank, onder een eikenboom, in de Klimaatbus of in een boshut, of in de zuiderse binnentuin. Je wandelt en geniet, op de uitgelezen plekjes tussen lentebloesems van Het Netepaleis zal je verwend worden door een verhaalverteller en muzikanten. Je beleeft er de nacht telkens op een andere manier.

Hilde Frateur, John Joris zingen hun mooiste liederen rond de nacht. Tweestemmige zang, gitaar, banjo, mondharmonica, ukulele, accordeon…
Verbeelding werkt. Vrijdag, zaterdag en zondag.

Puzzel mij
Het audioverhaal ‘Puzzel Mij’ van Collectief Ablatief balanceren Fleur en Thijs in de dag en de nacht van het bestaan, neemt het je mee op sleeptouw doorheen schoonheid en pijn. Doet het je stilstaan en brengt het in beweging. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Met een koptelefoon op, zit of wandel je doorheen collages die zorgvuldig neergezet zijn in het mooie erfgoed van het Netepaleis.

Verbeelding werkt. Vrijdag, zaterdag en zondag.

Als extra voor de hele familie op zaterdag vanaf 16u00:

De Vos Reynaert en Familie
Cis Peeters vertelt over de geheimen van dagen en nachten in het landschap (zijn nieuwe boek is uit!)

Als extra op zondag 25 april 2021, 14u00(?) en 16u00(?) duur 40 minuten:

De Metamorfoses van Ovidius
Laat je verwennen en kom mee in het land van Ovidius. Lut Vinck vertelt, Greet Vaes speelt gitaar.

Mits reservatie, gratis toegang!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Netepaleis Kessel
Bogaertsheide
2560 Kessel (Nijlen)
zondag 25 april 2021 van 14:00 tot 18:00