u bent hier

Musical Daens

18 +


De musical Daens neemt ons mee terug naar het Aalst van 1888. Daens verzet zich tegen deze ontslagen en tegen de wantoestanden in de textielfabrieken. In zijn strijd krijgt hij de steun van Nette ( Free Souffriau), pas zeventien maar al kostwinner voor haar hele gezin. Ook de liberalen en de socialisten kiezen de kant van het volk. Eén van die socialisten is Jan De Meeter (Jelle Cleymans). De ... Lees meer »

De musical Daens neemt ons mee terug naar het Aalst van 1888. Daens verzet zich tegen deze ontslagen en tegen de wantoestanden in de textielfabrieken. In zijn strijd krijgt hij de steun van Nette ( Free Souffriau), pas zeventien maar al kostwinner voor haar hele gezin. Ook de liberalen en de socialisten kiezen de kant van het volk. Eén van die socialisten is Jan De Meeter (Jelle Cleymans).

De rijdende tribunes en decors zorgen voor een unieke, nieuwe versie van deze succesmusical. De onvergetelijke beleving voor publiek wordt gegarandeerd door het groots speelveld www.gezinsbondkwaadmechelen.be

Toon kaart Pop Up THEATER
Schoonmansveld 18
2870 Puurs
zo 04/10/20 van 18:00 tot 21:10
Gezinsbond Kwaadmechelen
€ 55,0
christeljanssens13@hotmail.com
0473936267
kwaadmechelen.gezinsbond.be/
kwaadmechelen.gezinsbond.be