u bent hier

Mosselfestijn


Beste vrienden en Sympathisanten 22 augustus begint stilaan dichterbij te komen en na vele wijzigingen in de organisatie, door het intussen allombekende COVID-19 probleem, hebben we uiteindelijk de goedkeuring gekregen om het evenement te kunnen laten doorgaan, maar we moeten ons strikt aan de regels houden. Buiten de normale manier waarop je mosselen kan komen eten gaan we voor de eerste keer ... Lees meer »

Beste vrienden en Sympathisanten
22 augustus begint stilaan dichterbij te komen en na vele wijzigingen in de organisatie, door het intussen allombekende COVID-19 probleem, hebben we uiteindelijk de goedkeuring gekregen om het evenement te kunnen laten doorgaan, maar we moeten ons strikt aan de regels houden.
Buiten de normale manier waarop je mosselen kan komen eten gaan we voor de eerste keer ook een "take away" versie gelijktijdig organiseren, dit betekend dat je mosselen kan bestellen op voorhand en deze op afgesproken tijd kan komen afhalen in de hondenschool naar wens warm of koud, wel eigen pot(jes) meebrengen. Bestelformulier vindt je terug in bijlage aan dit bericht.
We drukken er wel op dat iedereen zich aan de opgelegde maatregelen moet houden zoals door de veiligheidsraad en de Provincie worden opgelegd.
Enkele belangrijke zijn: Wachten bij aankomst (met mondkapje op) tot je naar je plaats wordt begeleidt, tijdens zitten aan je tafel en natuurlijk ook voor eten en drinken kan je de mondkap afdoen maar bij iedere verplaatsing moet het weer op ook om even naar het toilet te gaan. Niemand mag zelf in de cafetaria gaan bestellen alles wordt op bestelling via de garçons aan de tafel gebracht. Inkom is langs de zijkant via het poortje en uitgang via de cafetaria. Handen ontsmetten/wassen bij aankomst en na toilet bezoek. Geen tafels verplaatsen, we mogen maximum 4 mensen per tafel zetten tenzij een gezin dat uit meer bestaat dan zorgen wij voor de tafelaanpassing.
Om ingeval van problemen aan te kunnen tonen wie allemaal aanwezig is geweest moet iedereen naam, voornaam en tel nr of e-mail doorgeven. In een gezin is 1 persoon voldoende
Het bestuur
Hondenschool St Bavo

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hondenschool St.-Bavo
Dikberd 25
2200 Herentals
zaterdag 22 augustus 2020 van 00:00 tot 23:59
Hondenschool St. Bavo Herentals
€ 19,0
francois.moens@bavootje.be
0473532288