u bent hier

Mooi en medogenloos

Literatuur


‘Mooi en meedogenloos’ is een literair, muzikaal en visueel hoogstandje dankzij de bijzondere chemie tussen Herman Brusselmans, Delphine Lecompte, De Havilland en liquide lichtcreaties op gouden canvas. Een ingekaderde reis langs de schuine, scherpe, komische en melancholische randen van elke dag. Herman Brusselmans, fenomeen, jonge oppergod van de Vlaamse letteren: “Een schrijver die op het ... Lees meer »

‘Mooi en meedogenloos’ is een literair, muzikaal en visueel hoogstandje dankzij de bijzondere chemie tussen Herman Brusselmans, Delphine Lecompte, De Havilland en liquide lichtcreaties op gouden canvas. Een ingekaderde reis langs de schuine, scherpe, komische en melancholische randen van elke dag.

Herman Brusselmans, fenomeen, jonge oppergod van de Vlaamse letteren: “Een schrijver die op het podium voorleest is als een elektricien die een wc-pot placeert. Maar je hebt nu eenmaal elektriciens die beter dan loodgieters wc-potten kunnen placeren.”

Delphine Lecompte ontving de C. Buddingh’-prijs voor haar debuutbundel ‘De dieren in mij’. Daarna volgden nog acht succesvolle bundels.  “Mensen liggen in een deuk als ik mijn gedichten voordraag, maar zelf ben ik er nog niet uit of ik dat leuk vind.”


De Havilland geldt als één van de meest veelbelovende bands van het moment. Dankzij de indrukwekkende stem van Nathalie Van den Meutter en de eigenzinnige songs van auteur/componist Rudolf Hecke. Hun debuutsingle ‘Responsible’ haalde de playlist van Radio 1 en Radio 2. Zij traden op met onder andere Dez Mona, The Antler King, Elvis Peeters, Dirk De Wachter en Kommil Foo. Gitarist Willem Heylen en instrumentaliste Lotte Depeuter vervolledigen de bezetting.

Herman Brusselmans, Delphine Lecompte en De Havilland
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier
woensdag 9 december 2020om 20:15
liers cultuurcentrum
€ 4,0
Sign Up
03 488 06 79
info@lierscultuurcentrum.be
03 480 06 36(fax)
www.lierscultuurcentrum.be