u bent hier

Mini-jumping voor de allerkleinsten - afgelast uit voorzorg voor het coronavirus


Een namiddag vol pony-plezier voor de allerkleinste ruitertjes. De kindjes kunnen hier hun eerste stapjes zetten in de pony-wereld door over een hindernissenparcours te rijden, indien gewenst met begeleiding en waarbij de balken op de grond liggen. Voor de gevorderde ruitertjes is er een parcours van 30 cm hoogte. Elke deelnemer krijgt een prijs! Er is ook kinderanimatie voorzien. Deze ... Lees meer »

Een namiddag vol pony-plezier voor de allerkleinste ruitertjes. De kindjes kunnen hier hun eerste stapjes zetten in de pony-wereld door over een hindernissenparcours te rijden, indien gewenst met begeleiding en waarbij de balken op de grond liggen. Voor de gevorderde ruitertjes is er een parcours van 30 cm hoogte. Elke deelnemer krijgt een prijs! Er is ook kinderanimatie voorzien.

Deze activiteit is een deel van de Jumping Polyt Days, een weekend met pony- en paardenplezier voor jong en oud, zowel beginners als gevorderden. Dit alles wordt georganiseerd ten voordele van vzw Help Brandwondenkids.

Terrein Diepestraat

2400 Mol
zaterdag 26 september 2020van 12:30 tot 21:30
vzw Jumping Polyt
€ 5,0
inge.bleys@telenet.be
0495733786, 0497454237
www.facebook.com/vzwjumpingpolyt