u bent hier

Mieke Wouters - online boekpresentatie: De paradox van plankenkoorts

Literatuur


Ontdek in deze livestream alles over het nieuwe boek 'De Paradox Van Plankenkoorts' van schrijfster, vocaliste en muziektherapeute Mieke Wouters. De link naar deze livestream staat binnenkort op deze pagina. programma 20 uur: interview met Mieke door Werner Trio 20.20 uur: Ab del Rahman El Bacha speelt piano 20.30 uur: getuigenissen 20.50 uur: Eliz Erkalp speelt hoorn 21 uur: Q&A 21.30 uur: ... Lees meer »

Ontdek in deze livestream alles over het nieuwe boek 'De Paradox Van Plankenkoorts' van schrijfster, vocaliste en muziektherapeute Mieke Wouters. De link naar deze livestream staat binnenkort op deze pagina.

programma
20 uur: interview met Mieke door Werner Trio
20.20 uur: Ab del Rahman El Bacha speelt piano
20.30 uur: getuigenissen
20.50 uur: Eliz Erkalp speelt hoorn
21 uur: Q&A
21.30 uur: einde

over 'De paradox van plankenkoorts'
Velen ervaren plankenkoorts op het podium. Ook als het podium het echte leven is. Iedereen kan op een bepaald moment de indruk hebben in 'de spotlights' te staan en zich kwetsbaar voelen om zich te uiten. In die zin is plankenkoorts een metafoor voor onze - existentiële - angsten in het leven.

Mieke Wouters op Klara
In november was Mieke te gast bij Pat Donnez op Klara. Hij praatte onder andere met haar over 'De paradox van plankenkoorts'.

Op 13 januari vertelde Mieke meer over haar boek in Music Matters.


Doe de Warande
Met Doe de Warande ondersteunen we creatieve ideeën van verenigingen, vriendengroepen, individuele kunstenaars... meer info: www.warande.be

credits
organisatie: Free Up and Play

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart online
nvt
2300 Turnhout
maandag 8 februari 2021 van 20:15 tot 21:30
Free Up and Play
www.freeupandplay.be
www.warande.be