u bent hier

Microrally Merret - uniek zoekspel


VVV Meerhout viert gloednieuwe toeristische website met uniek zoekspel Om het prachtige wandel- en molendorp Meerhout op de digitale kaart te zetten heeft de plaatselijke VVV een nieuw platform gelanceerd. Alle toeristische troeven van de gemeente zijn vanaf heden terug te vinden op www.bezoekmeerhout.be en op de verschillende sociale mediakanalen. De nieuwe website bundelt ondertussen al zo’n ... Lees meer »

VVV Meerhout viert gloednieuwe toeristische website met uniek zoekspel

Om het prachtige wandel- en molendorp Meerhout op de digitale kaart te zetten heeft de plaatselijke VVV een nieuw platform gelanceerd. Alle toeristische troeven van de gemeente zijn vanaf heden terug te vinden op www.bezoekmeerhout.be en op de verschillende sociale mediakanalen.

De nieuwe website bundelt ondertussen al zo’n 45 bezienswaardigheden en maar liefst 30 verschillende fiets- en wandeltochten. Daarnaast vind je nuttige informatie over alle horecazaken en krijg je heel wat tips om nog meer te halen uit je bezoek aan Meerhout.

Microrally Merret

Om de nieuwe website op een gepaste manier te lanceren pakt VVV Meerhout deze winter uit met een opmerkelijke activiteit. Vanaf 10 december kan iedereen op zoek gaan naar de geheime ‘locatie X’. Microrally Merret neemt je via 44 foto’s en evenveel vragen mee langs de verschillende gehuchten naar negen toeristische hotspots. Wie uiteindelijk de QR-code vindt op het tiende interessante plekje krijgt een plaats op de Wall of Fame.

Het zoekspel kan je zowel te voet, met de fiets of met de auto doen. Je kan kiezen om gaandeweg extra tips te downloaden waardoor je het spel kan indelen in vier moeilijkheidscategorieën. Door de mogelijkheid om voor de tips te kiezen is het spel ook voor mensen die Meerhout niet zo goed kennen een echte aanrader. Ook kinderen kunnen naar hartelust speuren naar de foto’s.

Omdat het niet gaat om een bewegwijzerde wandellus met een afgebakende start- en eindplaats kan je de verschillende zoekopdrachten verspreiden over meerdere dagen indien je dat wenst.

Microrally Merret is volledig gratis en zal minstens tot het einde van de krokusvakantie 2021 online beschikbaar zijn via www.bezoekmeerhout.be/mm. Je kan de bundel ook afhalen bij volgende handelaars: slagerij Joël & Lieve, dranken Koperbrau en bakkerij Van Houtven.

VVV Meerhout vraagt met aandrang om tijdens het spel alle geldende corona maatregelen strikt na te leven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Trudokerk Meerhout-Centrum
Markt
2450 Meerhout
Van do 10 december 2020 00:00 tot ma 1 maart 2021 23:59
VVV Meerhout
gratis
contacteer@bezoekmeerhout.be
www.bezoekmeerhout.be