u bent hier

Michael Van Peel

18 +

Humor comedy


Door de nieuwe, verstrengde coronamaatregelen sluit Arenberg opnieuw de deuren tot en met 6 december 2020. We bekijken volop wat dit betekent voor de verschillende voorstellingen. De ticketbalie brengt alle ticketkopers persoonlijk op de hoogte. Je moet zelf geen actie ondernemen. Van Peel tot Evenaar Antwerpen-Dakar per Vespa Stand-upcomedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel neemt je mee op ... Lees meer »

Door de nieuwe, verstrengde coronamaatregelen sluit Arenberg opnieuw de deuren tot en met 6 december 2020. We bekijken volop wat dit betekent voor de verschillende voorstellingen. De ticketbalie brengt alle ticketkopers persoonlijk op de hoogte. Je moet zelf geen actie ondernemen.

Van Peel tot Evenaar

Antwerpen-Dakar per Vespa

Stand-upcomedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel neemt je mee op reis van West-Europa naar West-Afrika, doorheen de uitgestrekte zandvlakten van de Sahara en langs de kronkelpaden in zijn hoofd.

Een low-tech reisverhaal over de 10.000km tussen Antwerpen en Dakar met een 20 jaar oude Vespa, een kaart en een kompas. Vijftig dagen was hij onderweg, gevuld met eenzaamheid én boeiende ontmoetingen, zandstormen in de Sahara, corrupte grenswachters in Mauritanië, malariamuggen en zompige modderpistes in de brousse van Senegal.

Via omwegen natuurlijk; want de kortste weg is zelden de plezantste.Website | Facebook | Instagram

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Grote (Arenberg)
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen
vr 16 april 2021 van 20:15 tot 23:59 za 17 april 2021 van 20:15 tot 23:59
Arenberg Antwerpen
gratis
www.arenberg.be/nl/programma/michael-...
www.arenberg.be