u bent hier

"Met mij is niks mis" - online lezing

16 +

Gezondheid en zorg


Dementie, waaraan denk je dan? ja... juist! Wil je graag meer weten over dementie? Wil jij weten welke kijk er bestaat op dementie? Of hoe onze samenleving dit ziet? Wil je de uitdaging aangaan om eens verschillende hoeden op te zetten om naar dementie te kijken: de hoed van de wetenschapper, de hoed die zorg aanpast aan wat mensen met dementie echt nodig hebben, ...? Met deze voordracht 'Met ... Lees meer »

Dementie, waaraan denk je dan? ja... juist!
Wil je graag meer weten over dementie? Wil jij weten welke kijk er bestaat op dementie? Of hoe onze samenleving dit ziet? Wil je de uitdaging aangaan om eens verschillende hoeden op te zetten om naar dementie te kijken: de hoed van de wetenschapper, de hoed die zorg aanpast aan wat mensen met dementie echt nodig hebben, ...?
Met deze voordracht 'Met mij is niks mis' willen we graag aan de hand van enkele kleurrijke hoeden vanuit verschillende dimensies, samen kijken hoe dementie beleefd wordt.
Door Liesbeth Van Eynde is coördinator en dementie-expert bij het regionale expertisecentrum Dementie Tandem.

Er is nadien gelegenheid tot vragen stellen.

Na inschrijving - VERPLICHT - (via website of aan de balie van de Bib Herentals) ontvang je een link waarmee je kan inloggen.

Deze lezing is een samenwerking met Familiegroep (jong)Dementie regio Herentals van (Alzheimer Liga Vlaanderen), De Bib en de partners van de Werkgroep Dementievriendelijk Herentals.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Openbare bibliotheek Herentals
Gildelaan 13
2200 Herentals
dinsdag 9 maart 2021 van 19:00 tot 20:30
Familiegroep (jong)Dementie regio,Herentals
gratis
bibliotheek@herentals.be
014 85 97 50
herentals.bibliotheek.be/agenda/onlin...