u bent hier

Met de Klaverenroute (Erfgoedapp) door het Speelkaartenmuseum


De schattenjagers van Vlieg kunnen sinds de zomer van 2020 voor het eerst aan de slag met de Erfgoedapp in de Turnhoutse musea, maar ook de volwassenen hebben nu hun eigen digitale route doorheen het Speelkaartenmuseum. De Klaverenroute is als een gids die je meeneemt langs de evolutie in het productieproces en de geschiedenis van de speelkaart, met interessante info, extra beeldmateriaal en ... Lees meer »

De schattenjagers van Vlieg kunnen sinds de zomer van 2020 voor het eerst aan de slag met de Erfgoedapp in de Turnhoutse musea, maar ook de volwassenen hebben nu hun eigen digitale route doorheen het Speelkaartenmuseum.

De Klaverenroute is als een gids die je meeneemt langs de evolutie in het productieproces en de geschiedenis van de speelkaart, met interessante info, extra beeldmateriaal en leuke anekdotes. En dat heel gemakkelijk op je eigen tablet of smartphone, zodat je het op een zelf gekozen tempo kan doorlopen.

Tip: download de Erfgoedapp vooraf op je toestel zodat je de dag zelf vlot aan de route kan starten.

Ontdek het volledige zomerprogramma van de Turnhoutse Musea via deze link: https://bit.ly/3eMiXAu
Denk eraan je bezoek vooraf te reserveren en vergeet ook zeker je mondmasker niet bij vertrek naar het museum! We wensen je een mooie zomer, en #TotinTurnhout

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Nationaal Museum van de Speelkaart
Druivenstraat 18
2300 Turnhout
€ 5,0
speelkaartenmuseum.turnhout.be