u bent hier

Met Broes en Snaarmaarwaar - Flemish Folk Caravan

Folk en wereldmuziek


In de Flemish Folk Caravan laten Broes en Snaarmaarwaar, twee aanstormende groepen, hun kijk op traditionele muziek van bij ons op je los. Ze hebben een verschillend repertoire maar eenzelfde drijfveer: Vlaamse folk op de wereldkaart zetten met hun eigen sound. De Flemish Folk Caravan is een folk bigband project. Ze brengen een boeiend programma met folkmuziek als muzikale rode draad. Geen ... Lees meer »

In de Flemish Folk Caravan laten Broes en Snaarmaarwaar, twee aanstormende groepen, hun kijk op traditionele muziek van bij ons op je los. Ze hebben een verschillend repertoire maar eenzelfde drijfveer: Vlaamse folk op de wereldkaart zetten met hun eigen sound.

De Flemish Folk Caravan is een folk bigband project. Ze brengen een boeiend programma met folkmuziek als muzikale rode draad. Geen folklore maar muziek met één been in de traditie en een ander in 2021, met al zijn invloeden. Na Wör en Trio Dhoore bestaat de Caravan deze keer uit de Broes en Snaarmaarwaar.

Broes en Snaarmaarwaar zijn twee aanstormende groepen die hun kijk op traditionele muziek van bij ons op je loslaten. Een verschillend repertoire maar eenzelfde drijfveer: Vlaamse folk op de wereldkaart zetten met hun eigen sound.

Elk afzonderlijk toerden ze al meermaals doorheen heel Europa. Nu verenigen ze de krachten. Waar beter vertrekken dan aan hun voordeur voor een wervelend programma.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
donderdag 22 april 2021 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 17,5
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1694/flemish-folk-c...