u bent hier

Mermaid Magic - Tylaine Van den Broeck

Klassieke muziek


Een filmische beleving van pianomuziek aangevuld met electronics, viool, cello en prachtige visuals. Heistse pianiste Tylaine Van den Broeck is teruggekeerd naar Zwaneberg om je mee te nemen op een filmische beleving van haar postklassieke pianospel. Naast al samengewerkt te hebben met verschillende nationale en internationale artiesten (Helmut Lotti, Toots Thielemans, Cliff Richard, Udo, Erik ... Lees meer »

Een filmische beleving van pianomuziek aangevuld met electronics, viool, cello en prachtige visuals.

Heistse pianiste Tylaine Van den Broeck is teruggekeerd naar Zwaneberg om je mee te nemen op een filmische beleving van haar postklassieke pianospel. Naast al samengewerkt te hebben met verschillende nationale en internationale artiesten (Helmut Lotti, Toots Thielemans, Cliff Richard, Udo, Erik en Sanne, Andrei Lugovsky, Laura Pausini …) bracht ze in 2018 ook haar soloalbum ‘Tra Cielo E Terra’ uit. Met deze cd kreeg ze een plaats op de afspeellijst van Klara en speelde ze ook in een uitverkochte AB club in Brussel. Momenteel is ze de vaste pianiste/keyboardplayer van Praga Khan, de band van frontman Maurice Engelen.

Tylaine studeerde met een masterdiploma af aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen. Naast muziek is mode ook een passie van haar en richtte ze als zelfstandig fashiondesigner haar eigen label genaamd ‘Maison Tylaine’ op.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
zo 15/11/20 om 11:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 14,5
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1606/tylaine-van-de...