u bent hier

Merksem Zingt - Liedjes uit de tijd van toen

Amusementsmuziek


In deze drukke tijden wordt er nog amper gezongen en dat terwijl zingen zoveel deugd doet. Samen zingen geeft een verbondenheid en zorgt voor een unieke sfeer. Vlaanderen Zingt toert elke zomer langs markten en pleinen en komt nu met een meezingprogramma boordevol toppers uit de tijd van toen. Zingen is gezond, en het maakt een mens gelukkig. En het is nog plezanter als je dat samen met ... Lees meer »

In deze drukke tijden wordt er nog amper gezongen en dat terwijl zingen zoveel deugd doet. Samen zingen geeft een verbondenheid en zorgt voor een unieke sfeer. Vlaanderen Zingt toert elke zomer langs markten en pleinen en komt nu met een meezingprogramma boordevol toppers uit de tijd van toen.Zingen is gezond, en het maakt een mens gelukkig. En het is nog plezanter als je dat samen met anderen kan doen.


‘Liedjes uit de tijd van toen’ is een programma boordevol toppers uit de tijd van toen, allemaal liedjes die iedereen kent en nog graag eens wil meezingen.  Van ‘Que sera sera’ en ‘Delilah’ tot ‘De purperen hei’ en ‘Eenzaam zonder jou’ en nog veel meer.


Er is niemand die alleen moet zingen, we zingen alles samen. En kan je niet echt goed zingen?  Geen probleem, in groep valt dat absoluut niet op, het gaat hem om het plezier van het samen zingen.


In het eerste deel zorgen zanger Wim Leys en pianist Steven Jacobs ervoor dat je helemaal in de goeie stemming geraakt. Daarna haalt Wim DJ Reginald erbij en stijgt de ambiance tot een ongekend hoogtepunt.
In samenwerking met Vlaanderen Zingt


 

Merksem Zingt - Liedjes uit de tijd van toen
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
donderdag 18 maart 2021om 14:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 10,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73448/liedj...