u bent hier

Meneer Beer en de woeste wolven

Figuren en poppentheater


In het Woeste Wolvenwoud staat een Beestig Bosfestijn gepland, speciaal voor Meneer Beer zijn verjaardag. Maar … het is één groot verrassingsfeest! Hij mag niets te weten komen en dat blijkt niet zo makkelijk voor alle Woeste Wolven … Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van heel wat vrienden. In het Woeste Wolvenwoud staat een Beestig Bosfestijn gepland speciaal voor de verjaardag van Meneer ... Lees meer »

In het Woeste Wolvenwoud staat een Beestig Bosfestijn gepland, speciaal voor Meneer Beer zijn verjaardag. Maar … het is één groot verrassingsfeest! Hij mag niets te weten komen en dat blijkt niet zo makkelijk voor alle Woeste Wolven … Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van heel wat vrienden.

In het Woeste Wolvenwoud staat een Beestig Bosfestijn gepland speciaal voor de verjaardag van Meneer Beer... één groot verrassingsfeest! Meneer Beer mag dus niets te weten komen... al blijkt dat niet zo makkelijk voor alle Woeste Wolven. Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van heel wat vrienden: Eddy De Vos, Staf de Uil, Renée de Bosgiraf, de wilde zwijnen Evrard en Evariste en nog vele anderen.


Voor deze festivalversie, met heel nieuw verhaal én een karrevracht aan nieuwe songs, wordt de vaste Meneer Beer-ploeg uitgebreid met extra muzikanten en acteurs om het Openluchttheater plat te spelen. Voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.


Een spetterende show van Theater Tieret, Walrus en de woeste wolven!


Anaïs Janssens, Vik Noens, Tine Roggeman, Joost Van den Branden: Spel

Arnout Hellofs , Geert Noppe , Pieter Peirsman , Maarten Van Mieghem: Live muziek Walrus

Joost Van den Branden: Tekst en scenario

Patrick Maillard: Poppen

Ward Neyrinck: Techniek


 


De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar met betalende reservaties te werken.

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN
Openluchttheater Rivierenhof
Turnhoutsebaan z/n
2100 Deurne
vrijdag 6 augustus 2021om 14:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/84955/de-bij...