u bent hier

Memory Lane

14 +


'A trip down memory lane!' Na de tentoonstelling Druk Bezig in het Nationaal Museum van de Speelkaart, kregen achttien kunstwerken van de negen deelnemers een plek op één van de nutskasten verspreid over stad Turnhout. Zoek de kasten aan de hand van het plan en ontdek welke twee nummers van dezelfde kunstenaar zijn. Vind jij de juiste oplossing? De brochures met plan zijn gratis te verkrijgen ... Lees meer »

'A trip down memory lane!' Na de tentoonstelling Druk Bezig in het Nationaal Museum van de Speelkaart, kregen achttien kunstwerken van de negen deelnemers een plek op één van de nutskasten verspreid over stad Turnhout. Zoek de kasten aan de hand van het plan en ontdek welke twee nummers van dezelfde kunstenaar zijn. Vind jij de juiste oplossing?

De brochures met plan zijn gratis te verkrijgen bij Toerismehuis 't Steentje (Grote Markt 44), het Nationaal Museum van de Speelkaart (Druivenstraat 18), het Taxandriamuseum en het Begijnhofmuseum.

DRUK BEZIG
Voor de tentoonstelling Druk Bezig sloegen het Nationaal Museum van de Speelkaart en Rock Paper Pencil de handen in elkaar. De oude technieken die beneden in het museum worden gedemonstreerd, kregen een eigenzinnig vervolg in de expo: negen jonge stripmakers die graag experimenteren met allerlei soorten druktechnieken kregen de kans hun eigen werk te tonen.

Wil je de expo digitaal herbekijken? Dat kan! Surf naar www.speelkaartenmuseum.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Toerisme & UiT Turnhout
Grote Markt 44
2300 Turnhout
Rock Paper Pencil
gratis
speelkaartenmuseum.turnhout.be
toerismeturnhout.turnhout.be/memory-lane