u bent hier

Mechels kamerorkest & solisten Stephanie Proot, Svenja Van Driessche en Olsi Leka -Beethoven 2020

Klassieke muziek


Triple Concerto van Beethoven, gebracht door het Mechels kamerorkest, Svenja Van Driessche, Stephanie Proot en Olsi Leka, tvv Foundation Mechelen Het prachtige en te weinig vertolkte 'Triple Concerto' van Beethoven, gebracht door het Mechels kamerorkest olv dirigent Tom Van den Eynde, met solisten Svenja Van Driessche (viool), Stephanie Proot (piano) en Olsi Leka (cello) kan u op woensdag 11 ... Lees meer »

Triple Concerto van Beethoven, gebracht door het Mechels kamerorkest, Svenja Van Driessche, Stephanie Proot en Olsi Leka, tvv Foundation Mechelen

Het prachtige en te weinig vertolkte 'Triple Concerto' van Beethoven, gebracht door het Mechels kamerorkest olv dirigent Tom Van den Eynde, met solisten Svenja Van Driessche (viool), Stephanie Proot (piano) en Olsi Leka (cello) kan u op woensdag 11 november 2020 beluisteren in het nieuwe Van der Valk hotel te Mechelen.
Het heet officieel Concerto voor viool, cello en piano in C major Op. 56, en werd door Ludwig van Beethoven gecomponeerd in 1803. Het gerucht gaat dat Beethoven dit componeerde voor zijn leerling, aartshertog Rudolf van Oostenrijk-Hongarije, die een goed pianospeler was. Er is evenwel geen enkel bewijs dat deze dit ooit effectief heeft gespeeld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Van der Valk hotel Mechelen
Rode-Kruisplein 1-4
2800 Mechelen
woensdag 11 november 2020 van 17:00 tot 22:00
Foundation Mechelen
€ 30,0
adriano@alenicma.com
0498165360