u bent hier

Masters of Comedy

18 +

Humor comedy


Masters of Comedy Masters of Comedy is de ultieme comedy line-up show. Twee klasbakken van formaat spelen de pannen van het dak. Alles wordt in goede banen geleid door de fenomenale Serine Ayari, die geen blad voor de mond neemt. Met: Serine Ayari, William Boeva en Kristel Zweers Serine Ayari Serine begon met stand-upcomedy op haar 26ste en bouwde razendsnel een internationale carrière uit. Zo ... Lees meer »

Masters of Comedy

Masters of Comedy is de ultieme comedy line-up show. Twee klasbakken van formaat spelen de pannen van het dak. Alles wordt in goede banen geleid door de fenomenale Serine Ayari, die geen blad voor de mond neemt.

Met: Serine Ayari, William Boeva en Kristel Zweers

Serine Ayari

Serine begon met stand-upcomedy op haar 26ste en bouwde razendsnel een internationale carrière uit. Zo trad ze al op in wereldsteden als Londen, Parijs, New York en zelfs Tokio. Naast comédienne is ze ook actrice. Zo was ze recent te zien in de populaire reeks De Luizenmoeder op VTM. In haar meertalige comedyshows verbloemt ze niets en focust ze op wat belangrijk is in de huidige samenleving. Haar nieuwste show, Still Standing, is volledig in het Engels en zou in 2020 in première gaan in Arenberg. To be continued. 

William Boeva

William Boeva is met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant de meest veelzijdige man der Lage Landen. Met een mond groter dan ’s mans gestalte schenkt hij zijn klare kijk op de wereld. William is ‘apart’. Misschien zijn er toch niet zoveel verschillen als je zou vermoeden.

Kristel Zweers

Kristel Zweers (NL) begon haar comedycarrière in 2001. Ze heeft een schat aan ervaring. Ze toerde door Nederland en België en speelde ook een tijd mee met De Lama’s. Kristel woonde een aantal jaren in Singapore. In 2016 bracht ze haar eerste Engelstalige show naar de Fringe in Perth. 

Over Mad Goat

Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Ontdek het volledige programma op www.madgoat.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Grote
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen
zaterdag 6 maart 2021 van 11:00 tot 23:59
Arenberg Antwerpen
gratis
www.arenberg.be/nl/programma/masters-...
www.arenberg.be