u bent hier

mART – Summer edition


Welkom op de DERDE editie van mART! *Summer edition* Met zicht op de Schelde kan je rondsnuffelen tussen allerlei artistieke standjes en daarna je lekker uitblazen op het zonnig terras van ons Atelier-café waar je ook iets lekkers kan eten of drinken. Tijdens deze zomereditie zorgen wij voor een gezellige zomerse sfeer met héérlijk verfrissende drankjes, lekkere tapa’s en leuke muziek. ... Lees meer »

Welkom op de DERDE editie van mART! *Summer edition*

Met zicht op de Schelde kan je rondsnuffelen tussen allerlei artistieke standjes en daarna je lekker uitblazen op het zonnig terras van ons Atelier-café waar je ook iets lekkers kan eten of drinken.

Tijdens deze zomereditie zorgen wij voor een gezellige zomerse sfeer met héérlijk verfrissende drankjes, lekkere tapa’s en leuke muziek.

—————————————————————————————————————————————————————————-

Wil je graag meedoen als standhouder? Dat is mogelijk! Onze Arts&Crafts markt is zeer breed en beperkt zich dus zeker niet tot alleen schilderijen maar tot alles waar creativiteit bij aan te pas komt! Ben je creatief bezig? Dan is deze mART vast iets voor jou!

Praktische info:

We vragen 15€ standgeld per 3m.
Je voorziet je eigen materiaal om je kraampje zo gezellig mogelijk te maken. Tafels, stoelen, en een tentje voor bij slecht weer is dus zelf te voorzien. (hopelijk hebben we dit niet nodig!!)

Bediening van eten en drinken mogelijk vanuit het atelier-café op het plein.

Autovrij plein, u kan dus gemakkelijk vanaf 11 u marktplaats komen opstellen en vanaf 18 u markt afbreken.

Er worden markeren op het plein aangebracht om 1,5 meter tussen de kramen te kunnen garanderen.
Hoe inschrijven? Koop hieronder een ticket naargelang het aantal meter je nodig hebt. Je krijgt een bevestigingsmail na je aankoop en een week voordien nog een mailtje met alle praktische info op een rijtje.

Hopelijk tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Who's afraid of red yellow & blue
Koolkaai 3
2000 Antwerpen
zondag 20 september 2020 van 12:00 tot 18:00
Who's afraid of red yellow & blue
gratis
whosafraid.be/evenementen/event-mart-...