u bent hier

Mantelzorg

Persoon en relaties, Gezondheid en zorg


Mantelzorg bieden is niet altijd eenvoudig. Onderzoeker Kasper Bormans vertelt je over innovatieve communicatietechnieken om de levenskwaliteit van Alzheimerpatiënten en hun omgeving te verbeteren. Mantelzorgers zitten vol goede bedoelingen, zijn een enorme steun en leveren vaak kleine en grote inspanningen. Of je als mantelzorger nu voor een familielid, buur of vriend zorgt, het is niet ... Lees meer »

Mantelzorg bieden is niet altijd eenvoudig. Onderzoeker Kasper Bormans vertelt je over innovatieve communicatietechnieken om de levenskwaliteit van Alzheimerpatiënten en hun omgeving te verbeteren.

Mantelzorgers zitten vol goede bedoelingen, zijn een enorme steun en leveren vaak kleine en grote inspanningen. Of je als mantelzorger nu voor een familielid, buur of vriend zorgt, het is niet altijd eenvoudig.


Spreker Kasper Bormans vertelt je over de kern van communicatie, de kracht van dromen en het wonder van relaties. Bormans doctoreert aan de KU Leuven en doet onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en geheugenpaleizen. Met innovatieve communicatietechnieken wil hij de levenskwaliteit van Alzheimerpatiënten en hun omgeving verbeteren. Zijn inzichten werden al meermaals gepubliceerd, met succesvolle titels als ‘Wat Alz?’ en ‘Een nieuw geheugenpaleis’.


Na de lezing kan je in de foyer terecht voor wat meer info over mantelzorg en een gezellige babbel met een drankje.

Infomoment met Kasper Bormans
Vrijetijdscentrum De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
dinsdag 30 maart 2021om 19:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
gratis
Sign Up
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...