u bent hier

Madre

18 +

Cinefiel


Tien jaar zijn voorbijgegaan sinds de zoon van Elena verdween toen hij zes jaar oud was. Tegenwoordig woont en werkt Elena in een restaurant aan het strand. Sinds die tragische episode laat ze haar leven z'n gang gaan. Tot die ene dag wanneer ze een tiener ontmoet die haar onmiskenbaar aan haar zoon 2019 – SPA/FR – 128 min. – drama, thriller – met o.a.  Marta Nieto & Jules Porier Tien jaar ... Lees meer »

Tien jaar zijn voorbijgegaan sinds de zoon van Elena verdween toen hij zes jaar oud was. Tegenwoordig woont en werkt Elena in een restaurant aan het strand. Sinds die tragische episode laat ze haar leven z'n gang gaan. Tot die ene dag wanneer ze een tiener ontmoet die haar onmiskenbaar aan haar zoon

2019 – SPA/FR – 128 min. – drama, thriller – met o.a.  Marta Nieto & Jules Porier


Tien jaar zijn voorbijgegaan sinds de zoon van Elena verdween toen hij zes jaar oud was. Tegenwoordig woont en werkt Elena in een restaurant aan het strand. Sinds die tragische episode laat ze haar leven z'n gang gaan. Tot die ene dag wanneer ze een tiener ontmoet die haar onmiskenbaar aan haar zoon doet denken.

Rodrigo Sorogoyen
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
di 22 september 2020om 14:30di 22 september 2020om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/79194/rodrig...