u bent hier

Maandag - Yoga en Meditatie (17 weken) vanuit 2 grote tradities

16 +

Gezondheid en zorg


Hier komt u terecht bij een erkende yogaleraar. Yogaleraars erkend door de yogafederatie staan borg voor kwaliteit van de lessen. Ik geef volledige yoga en dit vanuit 2 grote tradities: - Âsana volgens de viniyoga traditie van Shrî Krishnâmachârya - Relaxatie en Meditatie volgens de 5000 jaar oude traditie van de Himâlaya’s, zoals onderwezen door Swâmî Râma. De lessen die ik aanreik zijn er ... Lees meer »

Hier komt u terecht bij een erkende yogaleraar.
Yogaleraars erkend door de yogafederatie staan borg voor kwaliteit van de lessen. Ik geef volledige yoga en dit vanuit 2 grote tradities:

- Âsana volgens de viniyoga traditie van Shrî Krishnâmachârya
- Relaxatie en Meditatie volgens de 5000 jaar oude traditie van de Himâlaya’s, zoals onderwezen door Swâmî Râma.

De lessen die ik aanreik zijn er voor iedereen.
Jong of oud, soepel of stroef, met of zonder specifieke klachten of beperkingen; voor wie op zoek is naar een sterk, stabiel en soepel lichaam en dezelfde kwaliteiten nastreeft in de geest. Ik leer je verantwoord, stabiel en aangenaam te oefenen: in functie van jouw lichaam en haar grenzen.

Regelmatige beoefening van yoga brengt:
- Een gezonder en sterker lichaam. Je komt tot kennis over dat lichaam en leert het van onnodige spanningen te bevrijden. Yoga werkt zuiverend en versterkend voor spieren, organen en gewrichten en verlicht pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, spijsverterings- en chronische spanningsproblemen. Je leert ook progressief ademtechnieken aan (prânâyâma) en diepe relaxatie waardoor je zowel lichaam als geest tot rust leert te brengen.
- Een rustige, blije geest die meer vanuit stabiliteit, helderheid, gelijkmoedigheid en efficiëntie zal gaan handelen. Je leert prestatie, onrust of oordeel loslaten en het denken te transformeren richting helderheid, concentratie en geleidelijk ook richting meditatie en stilte.
- Een hervonden verbinding met datgene wat je in wezen bent. De stilte die je ontdekt op de achtergrond in jezelf leer je verdiepen zodat je ook meer vanuit deze rust en onverstoorbaarheid zal leven en zal handelen.

EERSTE LES GRATIS PROEFLES
Er zijn 2 beginnersgroepen:
maandag 20u15 tot 21u45 en woensdag 18u20 tot 19u50

Er zijn 2 beginnersgroepen:
maandag 20u15 tot 21u45 en woensdag 18u20 tot 19u50

De beginnersreeks van 17 weken wordt twee keer gegeven in de loop van het schooljaar

VOLGENDE PROEFLES 07/09/20 van 20u15 tot 21u45 en 09/09/20 van 18u20 tot 19u50 - inschrijving verplicht. Als de proefles bevallen is, kan je na de les meteen finaal inschrijven en betalen. Per semester betaal je 145€ of 242€ voor een heel schooljaar (september tot juni) (nota: prijzen schooljaar 2019-2020, de prijs voor schooljaar 2020-2021 is nog niet vastgelegd (!), dit gebeurt op de algemene vergadering van Seva Yoga Kempen)

Kies de proefles in functie van je vaste lesdagvoorkeur.
Meer uitgebreide info i.v.m. lessen/tradities/prijzen zie de website

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Per-Neser, Gestelstraat 52, 2250 O.l.v. Olen
Gestelstraat 52, 2250 O.l.v. Olen
2250 Olen
Per-Neser
€ 145,0
info@per-neser.org
per-neser.org/yoga.html